Axl Smithin kanssa viestitellyt tosi-tv-kaunotar: Hän on saanut kärsiä liikaa!

Uutiset | 15.03.2017 11:00

Seiska uutisoi viime syksynä Hottikset 2.0. -sarjasta tutun Kristen Vuolletin viestitelleen salakatselusta tuomitun entisen suosikkijuontajan Axl Smithin kanssa. Kristen kertoi tuolloin laittaneensa Axlille pikkutuhmia viestejä juontajan pyynnöstä.

KATSO: Muodokas Kristen: Nämä alusvaatekuvat Axl Smith minulta halusi!

Kristen puolustaa nyt Axliä.

- Axl teki väärin, kun kuvasi naisia salaa, mutta hän on saanut kärsiä teostaan ihan liikaa. Hän menetti työnsä ja maineensa. Myötätuntoni Axliä kohtaan on noussut, kun olen huomannut, kuinka julmasti häntä julkisuudesta ja keskustelupalstoilla kohdellaan. Axl ei ole Suomen tai maailman ainoa mies, joka on käyttänyt ulkonäköään ja julkisuutta hyväksi saadakseen naisia. Hän ei ole myöskään ainoa, joka on pyörittänyt samaan aikaan useampaa naista, Kristen toteaa Seiskalle.

Kristenin mukaan Axl on ansainnut tuomionsa, mutta ei kuitenkaan julkista nöyryytystä.

- Toivon, että hän on kasvattanut paksun nahan ja antaa kommenttien mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Lisäksi toivon, että hänellä on kaikki hyvin, Kristen toteaa.

Kristen avautui hänen ja Axl Smithin viestittelystä viime syksynä Seiskassa ja myöhemmin Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!