fbq
Avointa pussailua kadulla! Tässä on näyttelijä Jukka Rasilan uusi rakas – paparazzikuvat! | Seiska
Uutiset
15.09.2020 06:41
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jukka Rasila
Avointa pussailua kadulla! Tässä on näyttelijä Jukka Rasilan uusi rakas – paparazzikuvat!
Uutiset
15.09.2020 06:41
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto

Seiska kertoi kolme viikkoa sitten, miten Putouksestakin tuttu näyttelijä Jukka Rasila, 51, oli nähty nauttivan aamiaista oululaisessa hotellissa kauniin vaaleatukkaisen naisen kanssa.

Nyt Jukka on bongattu saman vaaleaverikön seurasta myös Turusta, missä he olivat iltapäiväkävelyllä viime viikon maanantaina. Parin keskinäiset välit eivät jättäneet mitään arvailujen varaan.

Lue myös: Näyttelijän sinkkupäivät päättyivät! Putouksesta tuttu Jukka Rasila suhdehuhujen pyörteissä – pussailukuvat Seiskassa!

Jukka Rasila

Lämpimiä halauksia

Silminnäkijä kertoo, että Jukka ja blondi eivät mitenkään yrittäneet peitellä tunteitaan toisiaan kohtaan. Pari hempeilikin kadulla hyvin avoimesti, eivätkä he näyttäneet välittävän sivullisten katseista.

– Näin heidät ensin ravintola Blankon edessä, ja siitä he lähtivät kävelemään keskustaan päin. He halailivat toisiaan ja pysähtyivät välillä pussailemaan.

Julkisista hellyydenosoituksista huolimatta Jukan olemus oli silminnäkijän mukaan totinen.

– Ei hän juurikaan hymyillyt vaan oli melko vakavan oloinen, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Eronnut näyttelijä Jukka Rasila edusti ex-rakkaansa kanssa – ”Olemme hyvissä väleissä!”

Jukka Rasila

Erosi viime vuonna

Jukka seurusteli meikkaajana ja maskeeraajana työskentelevän naisen kanssa viisi vuotta. Näyttelijä kertoi viime syksynä Seiskalle Jarkko Tamminen Show´n ensi-illassa, että parin suhde oli päättynyt eroon.

– Olen ollut sinkkuna jo pitkän aikaa. En kuitenkaan ryhdy puimaan eron syitä, koska ne eivät kuulu muille. Olemme hyvissä väleissä, mistä kertoo se, että saavuin tännekin yhdessä tyttäreni ja ex-rakkaani kanssa.

Jukalla on kaksi lasta, 20-vuotias tytär ja 16-vuotias poika. Seiska ei lukuisista yrityksistä huolimatta tavoittanut Jukkaa kommentoimaan uusia suhdehuhuja.