Uutiset

Arttu Wiskari jää ensi vuoden jälkeen keikkatauolle: ”Urani on siinä pisteessä, että…”

30.10.2019 08:03

Laulaja Arttu Wiskari, 35, päätti vuokrata kolmikerroksisen villan viikoksi käyttöön ennen taannoista Espanjan-keikkaansa Fugefestissa. Perjantai-iltaisen keikan jälkeen hän on vaihtanut yhtyeensä kanssa vapaalle. 

– Emme jääneet juhlimaan Fuengirolan yöhön, vaan tulimme villalle. Lauatai onkin mennyt toipuessa ja pestessä pyykkiä, Arttu kertoo pesukoneen pyöriessä taustalla.

Hyvillä mielin tauolle

Arttu on heittänyt tänä vuonna enemmän keikkaa kuin koko uransa aikana.

– Kesä oli todella työntäyteinen, eikä meillä ollut juurikaan vapaapäiviä. Olemme heittäneet tänä vuonna jo lähes 100 keikkaa. Meidän on tarkoitus vetää ensi vuosi täysillä ja jäädä sen jälkeen keikkatauolle, Arttu kertoo.

Lue lisää: Arttu Wiskarilta sokkipaljastus: Musiikkialalla rajua kiusaamista - "V**tuillaan ja ei moikata!"

Päätös keikkatauolle jäämisesta tuntuu helpottavalta. 

– Olemme ensi vuonna kolunneet kymmenen vuotta keikkalavoja ilman suurempaa taukoa. Olemme onnistuneet kasvattamaan touhun samalla niin suureksi, että voimme jäädä hyvillä mielin tauolle. En ole päättänyt, olenko tauolla puoli vuotta vai vuoden.

Ennen paussille jäämistä Arttu julkaisee uuden levyn, jonka hän sai valmiiksi jo viime keväänä. Hän myöntää, ettei hänellä ole enää tässä vaiheessa paineita uuden musiikin julkaisemisesta.

– En ota enää stressiä, vaan keskityn musiikin tekemiseen ja keikkailemiseen.

– Olo on ollut vapautuneempi sen jälkeen, kun olen perustanut oman Mökkitie-levy-yhtiön. 

Lue lisää: Arttu Wiskari lyttää musiikkigaalat pelleilyksi: ”Minulle on tarjottu ehdokkuutta, jos tulen gaalaan paikalle!”

Julkisuus on raskasta

Espanjan auringon alla Arttu nauttii keskustelemisesta ja yhteiskuvien ottamisesta faniensa kanssa. Hän myöntää, ettei kuitenkaan aina nauti huomiosta. 

– Siinä vaiheessa täytyy jäädä tauolle, kun sitä ei jaksa enää tehdä. Urani on siinä pisteessä, että aika moni tunnistaa minut. Se on raskasta, kun olen lasten kanssa ruokakaupassa.

Lue myös: Arttu Wiskarin uuteen ravintolaan murtauduttiin – poliisitutkinta kesken: 10 000 euron vahingot!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!