fbq
Uutiset
13.05.2018 17:30
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Arman Alizad
Arman Alizadilta koskettava päivitys – avautuu äitinsä syöpätaistelusta: Hänen menettämisensä oli isoin ja vaikein asia, minkä olen koskaan kokenut!
Uutiset
13.05.2018 17:30
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Tv-kasvo Armin Alizad on kirjoittanut Instagram-sivuilleen koskettavan päivityksen äidistään. Hän kertoo äitinsä kuolleen 12 vuotta sitten syöpään. Äidin poismeno oli tv-kasvolle kova paikka, ja sen käsittelemiseen meni liki 10 vuotta.

- Mun äiti oli aina läsnä kaikessa mitä tein. Hän oli maailman lämpimin, sympaattisin, rakastavin ja ihanin ihminen, joka tuki mua aina kaikessa. Äitini kuoli syöpään noin 12 vuotta sitten ja hänen menettämisensä oli isoin ja vaikein asia minkä mä olen koskaan kokenut. Asia josta en tienny pääsenkö koskaan yli. Mulla kesti kymmenen vuotta, ennen kuin pystyin päästämään irti tai edes käymään hänen haudallaan. Kerran vuodessa kävin pakosti Jouluna ja sekin oli tuskaa, Arman kirjoittaa.

 

 

Arman kertoo hyväksyneensä äitinsä kuoleman pian sen jälkeen, kun hän oivalsi äidin olevan läsnä elämässä, vaikka hän ei ole enää fyysisesti läsnä arjessa. Sen jälkeen hän on voinut käydä vapautuneesti myös haudalla.

- Nykyään käyn usein haudalla kertomassa kuulumiset ja viemässä kukkia. Juttelen hälle ja ne hetket on iloisia ja ihania. Tänäänkin menen. Hyvää äitienpäivää rakas Aida-äitini ja myös kaikille muille maailman äideille!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »