Uutiset

Arman Alizad ja Senay Coco nimesivät lapsensa - somekansa riemastui: "Onko rautaturvaistuin jo taottu?"

06.10.2020 16:03

Palkittu tv-toimittaja Arman Alizad, 49, ja hänen puolisonsa Senay Coco, 33, nimesivät 10. syyskuuta syntyneen tyttölapsensa.

Molemmat paljastivat tyttärensä nimen sosiaalisessa mediassa, ja somekansa riemastui lapsen nimestä suunnattomasti. Pienokaisen nimeksi tuli Kiara Arya.

Valvoituneet tv-katsojat yhdistivät nimen välittömästi supersuositun Game of Thrones -sarjan sankariin. Arya onkin yksi tv-sarjan suosituimmista hahmoista, ja myös Arman tiedetään kovaksi GoT-sarjan faniksi.

Lue myös: Tyttövauvan Senay-rakkaansa kanssa saanut Arman Alizad: Nimeä ei paljasteta vielä!

Arman julkaisi tyttärensä nimen Facebook- ja Twitter-tileillään.

Tässä täytettiin just tyttären tiedot digi- ja väestötietovirastoon, Arman kirjoitti saatetekstiksi.

 

Sosiaalisessa mediassa alkoi välittömästi riemastunut kommenttivirta, ja suosituin heitto Facebookissa oli: "Onko rautaturvaistuin jo taottu?" 

Kysymys viittaa GoT-tv-sarjaan, jossa hallitsija istuu rautavaltaistuimella, joka on taottu tuhansista miekoista. 

- Hahaha mahtava! (sydän), kävi myös Arman kommentoimassa postausta.

Lue myös: Arman Alizad ja Senay-rakas: vauva syntyi! ”Synnytys sujui ripeästi”

Aiemmin Arman julkaisi vastasyntyneestä Kiarasta suloisen kuvan Instagram-tilillään ja vihjaisi jo tyttären tulevasta nimestä seuraajilleen.

Vahvasta otteesta päätellen hän on soturiainesta. Hänestä tulee Musta Sirkka-niminen naistahraton, kolmisilmäinen korppi tai Arya, josta tulee myöhemmin nimetön, ja kasvottoman Jumalan palvelija, eli salamurhaajakoulutus alkais tossa tokalla viikolla. Tän ekan viikon vauva saa ottaa pehmeen laskun ja imeä tissiä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meille tuli eilen ihana kaunis pikku tyttö! ❤😍 Vauva kun tuli ulos iha eka ni se oli täysin vitivalkonen ja mä sanoin Senalle heti et "Jess, meille tulee White Walker!" Mut se oliki sen jotain suojarasvaa ja hetken päästä posket punotti ja tämä näyttäisi sittenkin olevan ihmislapsi. Mutta kyllä meille ihmislapsikin käy. Vahvasta otteesta päätellen hän on soturiainesta. Hänestä tulee Musta Sirkka-niminen naistahraton, kolmisilmäinen korppi tai Arya, josta tulee myöhemmin nimetön, ja kasvottoman Jumalan palvelija, eli salamurhaajakoulutus alkais tossa tokalla viikolla. Tän ekan viikon vauva saa ottaa pehmeen laskun ja imeä tissiä. . . . 👑HOUSE ALIZAD👑 #forthenorth #thenorthremembers #agirlhasnoname

A post shared by Arman Alizad (@armanalizad) on

Myös Senay Coco iloitsi tyttärensä nimestä Instagram-tilillään.

- Olet ehkä yhtä erilainen kuin aurinko ja kuu, mutta sama veri virtaa molempien sydänten läpi. Tarvitset häntä, kuten hän tarvitsee sinua. Luna & Kiara Arya, kuuni ja auringonsäteeni, Senay kirjoitti vapaasti suomennettuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by senaycoco (@senaycoco) on

Suomen väestörekisterikeskuksen mukaan Kiara oli ensimmäisenä etunimenä 109 naisella elokuussa 2019. Kiaran epävirallinen nimipäivä on 24. heinäkuuta.

Samaisen väestörekisterikeskuksen tekemän selvityksen mukaan Arya oli (elokuussa 2019)  ensimmäisenä etunimenä 12 naisella. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Arya on 10 naisella. Kaikkiaan etunimi Arya on 22 naisella ja 5 miehellä eli yhteensä 27 henkilöllä.

Kuuntele tästä Seiskan Podcast: Arman Alizad turvautui terapiaan suositun tv-ohjelmansa takia!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:seiskan arkisto, Twitter ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!