Antti Kurhinen

Antti Kurhisen asuntohelvetti vihdoin ohi: löysi uuden poikamiesboksin – muuttomatka naurettavan lyhyt!

18.06.2018 13:44

Temptation Island Suomestakin tuttu Antti Kurhinen muuttaa uuteen kotiin riitauduttuaan vuokranantajansa kanssa.

Antti on löytänyt uuden kodin Helsingin Töölöstä. Tosi-tv-tähti muutti samalla alueella sijaitsevaan poikamiesboksiinsa helmi-maaliskuun vaihteessa, mutta hän joutui etsimään uuden kodin putkiremontin takia.

− Putkiremontti alkaa aivan pian, eikä asunnossa voi asua. Onneksi löysin uuden kodin todella läheltä. Itse asiassa uusi asuntoni sijaitsee nykyisen kotitaloni vieressä. Kävi hyvä tuuri, koska muuttomatkani on ehkä 20 metriä, Antti hehkutti Seiskalle.

Lue myös: Antti Kurhinen esitti eroottisen show’n polttareissa ja vei morsiamen makuuhuoneeseen – yllättävä käänne: ”En tiedä, tuliko hän siinä, mutta…”

Antin uudessa poikamiesboksissa on hieman yli 40 neliötä.

− Se on hieman vähemmän kuin tässä nykyisessä asunnossani, mutta se ei haittaa. Muutan uuteen kotiini heinäkuussa.

Kiista vuokranantajan kanssa

Antille uuden asunnon löytäminen oli helpotus, sillä hän ajautui riitaan vanhan vuokranantajansa kanssa putkiremontin takia.

Lue myös: Antti Kurhinen rehellisenä: Tämä on koko totuus vaginahierojan urastani!

− Siinä tuli asioita, jotka eivät täyttäneet vuokrasopimuksessa lukeneita ehtoja ja tietoja. Putkiremontin alkamisesta ilmoitettiin sen verran myöhään, että halusin purkaa vuokrasopimukseni. Asiaa selvitettiin virallisten tahojen kanssa, mutta onneksi sain kuin sainkin purettua sopimuksen.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!