fbq
Uutiset
19.05.2017 18:31
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Antti Kurhinen poseeraa Seiskalle
Antti Kurhinen väitti somessa hieroneensa Kelan pääjohtajan vaginaa, ei olisi kannattanut - lakimies lähestyi!
Uutiset
19.05.2017 18:31
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Tosi-tv-tähti Antti Kurhisen ura on ollut kautta aikojen värikästä, mutta viime vuonna Antti yllätti kaikki aloittamalla työt vaginanhieronnan parissa.

Tästä on kysymys: Antti Kurhinen avoimena vaginahierojan työstään - asiakkaita lähtee terassilta: Miellyttäville naisille penetraatio kaupan päälle!

Kuten kymmenet tuhannet muutkin, Antti kuuluu Facebookissa Mutsit vs Faijat -nimiseen keskustelufoorumiin, jossa Antti on kertonut työstään naisten genetaalialueiden parissa. Viime viikolla homma lähti käsistä, kun Antti väitti kommentoinnissa hieroneensa Kelan pääjohtajaa. Kelan pääjohtaja on Elli Aaltonen, joka valittiin tehtävään viime lokakuussa.

Näin ei todellisuudessa ole käynyt vaan Antin alatyyliset heitot olivat vitsejä. Tämä ei Kelaa naurattanut ja lakimies lähestyi Anttia ja pyysi tätä laittamaan huhuille pisteen.

Haluankin nyt oikoa muutaman väärin ymmärretyn asian ja todeta, että en ole hieronut Kelan pääjohtajaa millään tavalla, enkä edes tunne henkilökohtaisesti Kelan pääjohtajaa. Juttu oli läppää, mutta se ei vie sitä tosiasiaa, että siitä on tehty tommoinen juttu, joka on lähtenyt levii ja on antanut vääränlaista kuvaa tilanteesta. Täten minä Antti Kurhinen, pyydän nöyrästi anteeksi Kelan pääjohtajalta minun tyhmiä kommenttejani, jotka oli huumorimielessä kirjoitettu. Tämä ei toistu.

Tästä taas opin, että ehkä kaikkia läppäjuttuja en voi julkisuuden henkilönä noin vain heittää, vaikka ajatus oli vain hauskuuttaa, ei muuta. Tämän tilanteen voi verrata esim. Putoukseen, Pelimies yms sketseihin, missä ilkutaan huumorimielessä politiikoille, päättäjille ja julkisuuden henkilöille.

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »