Uutiset

Antti Kurhinen väitti somessa hieroneensa Kelan pääjohtajan vaginaa, ei olisi kannattanut - lakimies lähestyi!

19.05.2017 18:31

Tosi-tv-tähti Antti Kurhisen ura on ollut kautta aikojen värikästä, mutta viime vuonna Antti yllätti kaikki aloittamalla työt vaginanhieronnan parissa.

Kuten kymmenet tuhannet muutkin, Antti kuuluu Facebookissa Mutsit vs Faijat -nimiseen keskustelufoorumiin, jossa Antti on kertonut työstään naisten genetaalialueiden parissa. Viime viikolla homma lähti käsistä, kun Antti väitti kommentoinnissa hieroneensa Kelan pääjohtajaa. Kelan pääjohtaja on Elli Aaltonen, joka valittiin tehtävään viime lokakuussa.

Näin ei todellisuudessa ole käynyt vaan Antin alatyyliset heitot olivat vitsejä. Tämä ei Kelaa naurattanut ja lakimies lähestyi Anttia ja pyysi tätä laittamaan huhuille pisteen.

Haluankin nyt oikoa muutaman väärin ymmärretyn asian ja todeta, että en ole hieronut Kelan pääjohtajaa millään tavalla, enkä edes tunne henkilökohtaisesti Kelan pääjohtajaa. Juttu oli läppää, mutta se ei vie sitä tosiasiaa, että siitä on tehty tommoinen juttu, joka on lähtenyt levii ja on antanut vääränlaista kuvaa tilanteesta. Täten minä Antti Kurhinen, pyydän nöyrästi anteeksi Kelan pääjohtajalta minun tyhmiä kommenttejani, jotka oli huumorimielessä kirjoitettu. Tämä ei toistu.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Tästä taas opin, että ehkä kaikkia läppäjuttuja en voi julkisuuden henkilönä noin vain heittää, vaikka ajatus oli vain hauskuuttaa, ei muuta. Tämän tilanteen voi verrata esim. Putoukseen, Pelimies yms sketseihin, missä ilkutaan huumorimielessä politiikoille, päättäjille ja julkisuuden henkilöille.

 

 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!