Antti Kurhinen lähti Miamiin – haluaa julkkisrakkaan: Olisi kiva päästä pröystäilemään!

Uutiset | 05.02.2018 16:20

Tosi-tv-tähti ja itseoppinut vaginahieroja Antti Kurhinen pakeni Suomen talvea Miamin lämpöön.

Temptation Island Suomen uudella tuotantokaudella nähtävä Antti lähti Yhdysvaltoihin tänään maanantaina (5.2.). Miamiin päästyään hän ei suinkaan vietä öitään hotellissa vaan paikallisen miehen sohvalla.

Lue myös: Vaginahieroja Antti Kurhinen panee naisia sekaisin Temptation Islandissa – yksi asia jäi harmittamaan Anttia: "Jouduin keksimään kaikenlaisia selityksiä!"

− Amerikkalaiset ovat todella vieraanvaraisia, ja siellä niin kutsuttu sohvasurffaus on yleistä. Majapaikkaa tarjoavat luovat sohvasurffaajille tarkoitetulle nettisivulle profiilin, jossa he kertovat tietoja itsestään, ja ihmiset voivat kirjoittaa heistä arvioita. Siksi tunnen oloni turvalliseksi majapaikkani suhteen, Antti kertoi Seiskalle viime viikolla.

Tosi-tv-tähden mukaan hänen majapaikkansa sijaitsee South Beachilla.

− Miehellä on Ferrareita, ja hän on viettänyt aikaa useiden Hollywood-tähtien kanssa. Hän aikoo viedä minut kuumimpiin yökerhoihin tutustumaan paikalliseen meininkiin.

Antti myöntää, että romanssi supertähden kanssa kuulostaa houkuttelevalta ajatukselta.

− Olisi kiva napata joku julkkis itselle. Lomani tosin kestää vain viikon. Miami on rikkauden kehto, ja olisi kiva hieman pröystäillä, hän sanoi pilke silmäkulmassa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!