Antti Kurhinen

Antti Kurhinen kaikkien aikojen kohuohjelmasta: Yritän välttää kenenkään tappamista viimeiseen asti!

Uutiset | 13.02.2017 20:05

Big Brotheristakin tuttu Antti Kurhinen haaveilee pääsevänsä mukaan kaikkien aikojen kohutuimpaan tosi-tv-sarjaan.

LUE MYÖS: ANTTI KURHINEN HAKI JÄRKYTTÄVÄÄN TOSI-TV-OHJELMAAN: ”MURHA JA RAISKAUS SALLITTUJA”!

Venäläiseen Game2: Winter -tosi-tv-sarjaan hakenut Antti haki mukaan ohjelmaan haastaakseen itsensä.

− Hain mukaan ohjelman tarjoaman äärimmäisen jännityksen ja itsensä äärirajoille viemisen takia, Antti kertoi Seiskalle.

Tosi-tv-sarja on nostattanut kohun, sillä 30 kilpailijaa lähetetään Siperian ankariin olosuhteisiin ilman sääntöjä. 1,5 miljoonan euron voittopotista kamppailu voi johtaa jopa kilpakumppanin tappamiseen, sillä kilpailijoita ei valvota mitenkään ja lähimmät muut ihmiset ovat satojen kilometrien päässä.

Ennen ohjelman alkua jokainen mukaan valittu kilpailija allekirjoittaa sopimuksen, joka vapauttaa tuotantotiimin kaikesta vastuusta.

− Tietysti se mietityttää, mutta rauhoittavaa on se, että Venäjän lait kuitenkin pätevät ohjelmassa. Mikä voisi olla pahempaa kuin itse tv-ohjelma? No, Venäjän vankila. Sinne ei kukaan halua joutua, se on varmaa.

Paniikkinappula vai kohtalokas taistelu?

Sarja on herättänyt voimakasta keskustelua jo ennen sen kuvausten alkamista. Tietojen mukaan ohjelma saattaa ajaa ihmiset niin tukaliin tilanteisiin, että kilpakumppani on tapettava. Jos kilpailija haluaa lopettaa leikin kesken, voi hän painaa paniikkinappulaa. Sen jälkeen hänet poistetaan kilpailusta noin tunnin kuluttua paniikkinappulan painamisesta.

− Yritän välttää kenenkään tappamista viimeiseen asti. Painan varmasti mieluummin paniikkinappulaa kuin tapan ketään. Jos minun on puolustettava itseäni, niin silloin tilanne on erilainen. Se näkyy myös varmasti kameroiden välitykselläkin.

Antin kohtalo Game2: Winter -ohjelmaan pääsystä selviää loppukeväällä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!