Hyppää pääsisältöön
Antti Kurhinen

Antti Kurhinen joutuu luopumaan Teslastaan - hintapyyntö yli 40 000 euroa: ”Piti ottaa kulutusluottoja ja lainoja pankista, niin velat pitää maksaa pois!”

Tosi-tv-tähti ja nukkebordellin isäntä Antti Kurhinen joutuu myymään hiljattain ostamansa Teslan.

Antti osti Teslansa Hollannista syksyllä. Hän kertoi Seiskalle taannoin aloittaneensa eroottisen taksipalvelun ja kuskaavansa ihmisiä upealla menopelillään.

Lue myös: Antti Kurhinen perusti eroottisen taksipalvelun: Teen kaiken, mitä lain puitteissa voin!

Nyt Antti on kuitenkin laittanut autonsa myyntiin. Nettiauto-sivustolle laitetusta myynti-ilmoituksesta selviää, että tosi-tv-tähti kauppaa menopeliään 42 900 eurolla.

- Monelle tulee kysymykseen, että miksi myyn tätä, niin vastaus on yksinkertainen. Kesällä tuli päähänpisto perustaa taksiyritys kun vapautui tuo taksiliikennelaki. Nyt sitten tuli koettua se, ja ymmärrettyä että ei kännikuskina oleminen ole mitään ihan hirveen kivaa hommaa täällä Pk seudulla ja muutaman kerran jälkeen kun saanut tapella narkkien kaa tuolla Kalliossa ja kuin ihmeellä säästynyt pahemmalta, niin ymmärtänyt ettei tää homma ole mua varten, Antti kirjoitti myynti-ilmoitukseen.

Antti Kurhinen

Lisäksi hän kertoo, että auton ostaminen ei ollut halpaa.

- Ja tosiaan Teslan ku hain niin piti ottaa kulutusluottoja ja lainoja pankista, niin velat pitää maksaa pois, jotenka nyt rakas Tessukka on pakko myydä pois.

 

Tuhansien eurojen huollot

Antti on huoltanut Teslaansa toden teolla. Hän on käyttänyt autonsa huoltoihin tuhansia euroja.

- Tosiaan kun toin auton Suomeen, niin auto laitettiin kuntoon Teslalla 3500e edestä, eli vaihdettiin tukivarsia, palloniveleitä, koiranluita, antureita yms. Kaikki kuitit löytyy.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Matti Matikainen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!