Uutiset

Antonio Flores riehui laivalla - päätyi putkaan!

15.01.2014 13:15

Seiskan saamien tietojen mukaan kampaaja Antonio Flores riehui perjantaina 27. joulukuuta Helsingistä lähteneellä Viking Cinderella laivalla. Anton Floresin mies on kehitys- ja omistajaohjausministeri Pekka Haavisto. Hän ei kuitenkaan ollut mukana laivalla.

 

 

–Antonio tanssi yökerhon tanssilattialla rajusti suomalaismiehen kanssa. Parin tanssi oli alusta lähtien varsin kiihkeää. Se muistutti sellaista kissa ja hiiri -leikkiä, Seiskalle kerrotaan.

Paikallaolijoiden mukaan Antonion ja suomalaismiehen tanssi muuttui yhä vain rajummaksi, kun he pääsivät kunnolla vauhtiin. Pian tanssille kuitenkin tuli ikävä loppu.

–Antonio ja hänen tanssipartnerinsa kaatuivat lattialle suoraan jalkojeni päälle. Minulla oli kädessäni siinä vaiheessa vesituoppi, joka kaatui maassa makaavien Antonion ja miehen päälle, eräs naismatkustaja kertoo Seiskalle.

”Löi todella kovaa”

Tilanne kärjistyi heti kaatumisen jälkeen.

–Antonio nousi lattialta ja löi minua mitään sanomatta avokämmenellä todella kovaa kasvoihin. Heti sen jälkeen hän lähti paikalta mitään sanomatta, nainen kertoo.

Lyönnistä järkyttyneet naisen ystävättäret kuitenkin päättivät lähteä Antonion perään. Pian he myös onnistuivat tavoittamaan Antonion.

–Ystäväni otti Antoniota hihasta kiinni saadakseen tämän pysähtymään, mutta tästä Antonio ei pitänyt. Hän löi seuraavaksi naispuolista ystävääni lujaa naamaan, nainen muistelee.

”Huorittelivat meitä”

Silminnäkijöiden mukaan paikalle saapui seuraavaksi runsaasti laivan henkilökuntaa, kuten laivapoliiseja. He yrittivät pitää aloillaan Antoniota, joka yritti poistua paikalta.

–Paikalle tuli lisäksi Antonion ystäviä, jotka ryhtyivät huorittelemaan meitä. Laivapoliisit kuitenkin hoitivat tilanteen hyvin. He selvittivät tilanteen viemällä Antonion sekä tämän ystävän pois paikalta, nainen kertoo.

Neljän hengen porukalla risteilemässä olleet naiset eivät kuitenkaan halunneet tehdä asiasta rikosilmoitusta, vaikka kaksi heistä oli saanut maistaan Antonion avokämmentä.

–Laivapoliisit sanoivat meille, että jos haluamme tehdä rikosilmoituksen, niin se pitää tehdä maissa. Päätimme, ettemme kuitenkaan halua. Laivapoliisit myös kertoivat meille, ettei meidän tarvitse olla Antoniosta enää kyseisenä iltana huolissamme, sillä hänet oli pantu putkaan yöksi, naiset kertovat Seiskalle.    

 

 

Hakkasi perulaismiehen

Viking Cinderellalla tapahtunut episodi ei ollut ensimmäinen, kun Antonio joutuu vaikeuksiin kosteiden illanviettojen yhteydessä. Seiska nimittäin paljasti marraskuussa 2011, että Antonio hakkasi miehen helsinkiläisessä DTM-ravintolassa vuonna 2007.

DTM:ssä Antonio tönäisi ensin perulaismiestä ol­kapäähän ja ehti hakata häntä nyrkeil­lä useita kertoja ylävartaloon ja myös kasvoihin ennen kuin ra­vintolan järjestyksenvalvojat puuttuivat tilanteeseen ja ohja­sivat Floresin kadulle.

Perulaismies vaati ensin Antoniolta korvauksia ja lain­mukaista rangaistusta pahoinpi­telystä. Poliisikuulustelujen yhteydessä miehet kuitenkin pääsivät sopuun, ja peru­laismies luopui rangaistusvaati­muksistaan.  

Kurvaili kännissä

Joulukuussa 2011 Seiska paljasti, että Antonio lojui viisi vuorokautta ecuadorilaisessa putkassa, kun hän oli hypännyt auton rattiin humalassa. Antonio tunnusti känniajelun ja sai teostaan sakot.

Tapaus oli ikävä kolaus Pekka Haaviston imagolle, sillä hänellä oli juuri presidentinvaalikampanja kesken. Hän lähettikin pian julkisen tiedotteen tapahtumista tiedotusvälineille ja pyysi Antonion kanssa anteeksi tapahtumia. Kohuista huolimatta Haavisto sai vaaleissa liki 1,1 miljoonaa ääntä. 

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!