Anna Puu vastaa parisuhdeuteluihin: Olen superonnellinen!

Uutiset | 04.11.2016 14:38

Tämän viikon Seiska kertoi laulaja Anna Puun ja Jenni Vartiaisen ex-mies Jukka Immosen salasuhteesta. Seiska myös kysyi asiaa Annalta Trolls-elokuvan kutsuvierastilaisuudessa.

Seurusteletko Jukka Immosen kanssa?

– Elämässäni on aina rakkautta, mutta vaikenen parisuhde-elämästä kuin muuri – ei, kun puu. Olen tällä hetkellä superonnellinen, Anna tuumasi.

Jukka tuli Annan keikalle

Annan ja Jukan välit tiivistyivät jo pari vuotta sitten, kun Anna siirtyi Jukan levy-yhtiön

Seiskan paparazzi havaitsi viikko sitten, että pari viihtyy yhä yhdessä. Annalla oli keikka Helsingin Korjaamolla, joten myös Jukan saapuminen vaikutti todennäköiseltä. Loppuunmyyty keikka alkoi iltakymmeneltä. Salin ovia oltiin jo sulkemassa, kun Jukka purjehti pääovista sisään konserttipaikalle.

 

Poistuivat kahdestaan

Puoliltäöin Anna ja Jukka astuivat öiselle kadulle kahdestaan. Kaksikko lähti kävelemään pitkin Töölön katuja. Heillä tuntui olevan määränpää hukassa, sillä pari taapersi melkein kilometrin, kunnes saapui takaisin Korjaamon kulmalle. Äänessä oli Jukka. Miehen kädet kävivät ilmassa, kun hän selitti Annalle jotakin.

Ajettuaan kaupungin keskustaan Anna ohjasi lopulta auton sivuun Annankadulla Jukan asunnon edustalla. Seiskan reportteri jalkautui katsomaan, mitä he autossa tekivät.

Lue koko juttu ja katso paparazzikuvat tuoreesta Seiskasta!

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!