Juho Tolppola

Nyrkkeilijä Juho Tolppola nimitteli Miss Suomi -finalisteja huo**ksi - Sunneva Kantola raivostui: Törkeää käytöstä aikuiselta ihmiseltä!

27.09.2017 17:22

Ammattinyrkkeilijä Juho Tolppola julkaisi hetki sitten Facebook-sivuillaan yhteiskuvan Miss Suomi -finalistien kanssa, joihin oli törmännyt laivan ravintolassa.

Missifinalistit ovat tottuneet missikiertueen aikana poseeraamaan fanien kanssa yhteiskuvissa, mutta he tuskin osasivat varautua ammattiurheilijan ala-arvoiseen nimittelyyn. Kuvan kommenttien yhteydessä Juho nimitteli missifinalisteja väsyneiksi hu****si.

 

 

Miss Suomi -kilpailua järjestävä Sunneva Kantola ei katsonut nyrkkeilijän ala-arvoista kommentointia hyvällä, vaan otti osaa Facebook-keskusteluun.

- Miksi haluat tulla ottamaan kuvan väen väkisin misseistä kun olimme syömässä ja sitten kirjoitat tälläistä väsynyttä ja hyvin typerää, ala-arvoista ja naista halventavaa kommenttia itse kuvan alle. Vain ihminen jolla on huono itsetunto haukkuu tällä tavalla naisia. Törkeää käytöstä aikuiselta Ihmiseltä, Sunneva kirjoitti.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!