Amin Asikaisen ex-vaimo ja uusi rakas riidoissa: kuvat sytyttivät sodan!

Uutiset | 04.12.2016 11:00

Nyrkkeilijänä tunnetun Amin Asikaisen, 40, nykyisen avopuolison, tosi-tv-tähti Nadia Ammourin, 27, ja Aminin ex-vaimon Nilüfer Asikaisen, 31, välit ovat pahasti tulehtuneet. Seiskan tietojen mukaan Nilüfer ei voi sietää, että Nadia julkaisee hänen ja Aminin lapsista kuvia sosiaalisessa mediassa.
– Marraskuun puolivälissä Nilüfer kirjoitti Facebook-sivuilleen vihaisen viestin, jossa totesi kieltäneensä Nadiaa julkaisemasta kuvia hänen lapsistaan. Vain hetkeä aikaisemmin Nadia oli julkaissut kuvan pojista junassa. Kuvien julkaiseminen on vain pieni syy Nilüferin hermostumiseen, sillä naiset eivät ole tulleet koko aikana toimeen keskenään, naisten lähipiiristä kerrotaan Seiskalle.


"Ongelma muualla"

Kirkkonummella Aminin ja hänen lastensa kanssa saman katon alla asuva Nadia avautuu Instagram-sivuillaan naisten välisestä riidasta.
– En saa julkaista lapsista kuvia, vaikka olen heidän kanssaan 24/7. Siksi kuva lapioista. Leikittiin mun suosikkipoikien kanssa toista tuntia ulkona, Nadia kertoi.  
Nadia kertoo, että hänellä on ollut aiemmin lasten kuvien julkaisemiseen Aminin lupa, mutta se ei riitä, sillä lasten äiti on kieltänyt kuvien julkaisemisen.
– Tässä taitaa olla ongelma jossain muualla kuin kuvissa. Se vain heijastuu näin. Mutta vaikea ymmärtää, kun antaa aikansa ja vaivannäkönsä toisen lapsille. Niin kuin ne olisi omia, Nadia kirjoittaa Instagram-sivuillaan.

 

 

Kiistää raskaushuhut

Seiska on saanut useita vinkkejä, joiden mukaan Nadia odottaisi lasta Aminille. Lähipiirin mukaan Nilüfer onnitteli hiljattain sosiaalisessa mediassa Aminia ja Nadiaa vauvan johdosta. Nadia kiisti Seiskalle vauvauutisen.
– Ei meille ole tulossa vauvaa. Meillä on kahdessa lapsessa ihan tarpeeksi tekemistä, Nadia tyrmäsi raskaushuhut Maria Casinon hyväntekeväisyyspokeri-illassa.
Nadian kanssa edustanut Amin kuitenkin hymyili vihjailevasti eikä kommentoinut mitään.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!