fbq
Uutiset
22.11.2019 13:56
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
amanda harkio
Amanda Harkimon viettelevässä saunakuvassa on kaikki kohdallaan: Huh, mikä joulukinkku!
Uutiset
22.11.2019 13:56
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Monet kaivavat jouluvalot kaapeistaan viimeistään siinä vaiheessa, kun kaamos ja pimeys valtaavat lähes jokaisen tunnin vuorokaudesta. Perinteisesti valot ripustetaan ikkunoihin ja parvekkeille, mutta tänä vuonna mediapersoona Amanda Harkimo on päättänyt olla luova. 

Lue myös: Marika Fingerroos loksautti leuat superrohkeilla kuvillaan - poseerasi täysin alasti: ”Tulee hiki, kun katselee” – katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PP

Henkilön Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) jakama julkaisu

Nainen julkaisi Instagram-tilillään nimittäin mielenkiintoisen valokuvan, jossa hän poseeraa viettelevästi saunan lauteilla.

Erikoisen kuvasta tekee se, että Amanda on kietonut jouluvalot vartalonsa ympärille. Tunnelmavalaistus korostaa näyttävästi muodokkaan naisten vartaloa, ja näyttääkin siltä että lauteille on saatu varsinainen kinkku.

Lue myös: Herranpieksut, mikä runko! Amanda Harkimo poseeraa pikkustringeissään vesirajassa: ”Huomen alasti” - katso kuvat!

Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt lukuisista ylistyksistä, mutta löytyy joukosta myös huumoria. 

- Helvetti sentään, mulla ollu kans vaikeuksia noitte jouluvalojen kanssa ku kietoutuu joka paikkaan, toivottavasti saat toimimaan. 

- Nyt reklamoisin kyllä sähköurakoitsijaa noiden valojen asennuksesta. Aiheuttaa vaaratekijöitä, jos kompastuu johtoihin.

- Tuu mulle joulukuuseksi, niin saan kattoo jotain kaunista pyhinä.

- Johan on joulukinkku. 

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »