fbqAmanda Harkimo myöntää: Suhde Olli Hermaniin oli totta – mutta nyt se on ohi! ”Emme ole nähneet hetkeen” | Seiska
Amanda Harkimo kertoo suhteestaan Olli Hermaniin.

Amanda Harkimo myöntää: Suhde Olli Hermaniin oli totta – mutta nyt se on ohi! ”Emme ole nähneet hetkeen”

Uutiset | 06.03.2018 11:42

Temptation Island Suomi -sarjassa mukana oleva dj Amanda Harkimo, 27, vietti viime kesänä tiiviisti aikaa Reckless Love -yhtyeen laulajan Olli Hermanin, 34, kanssa. Lähipiiristä kerrotaan, että parin romanssi on päättynyt kaikessa hiljaisuudessa.

Lue myös: Amanda Harkimo ja rokkari Olli Herman: Salaromanssi!

– Olen sinkkumarkkinoilla, ja itse asiassa tein profiilin Tinderiin. En ole laittanut vielä kenellekään sydäntä, mutta kunhan vastaan tulee söpö poika, pistän sovelluksen kiinni, Amanda naurahtaa.

Hän on valmis ensimmäistä kertaa puhumaan suhteestaan Olliin.

– On täysin totta, että vietimme paljon aikaa yhdessä. Suhteemme laatua ei tarvitse enää spekuloida, sillä olemme nykyisin ainoastaan ystäviä. Emme ole kyllä nähneet hetkeen, Amanda myöntää Seiskalle.

Lue myös: Huh! Amanda Harkimo viettelee yläosattomissa – kuva!

Suhteeni jäävät lyhyiksi

Julkisuusuran varjopuolena Amanda pitää yksityisyyden menettämistä. Hän myöntää, että miesten tapaileminen on vaikeaa, sillä usein suhteet päätyvät julkisuuteen.

– En tykkää kertoa suhteistani, koska ne jäävät yleensä hyvin lyhyiksi. Ihmisillä on kovia ennakkoluuloja minua kohtaan, joten minun ei ole myöskään helppoa löytää miestä.

Lue myös: Temptation Island -Amanda Harkimo ennakkoluuloista ja piilosuhteista: Ei ole helppoa löytää miestä!

Seiskan lukijat bongasivat Amandan ja Ollin viime syksynä illalliselta helsinkiläisessä Manala-ravintolassa. Kaksikko oli valinnut tarkoituksella nurkkapöydän pysyäkseen poissa sivullisten silmistä.

Amanda viihtyi viime kesänä Olli Hermanin kanssa.
Amanda viihtyi viime kesänä Olli Hermanin kanssa.

– Minua ahdistaa, että tieto uudesta suhteesta vuotaa saman tien lehtien sivuille. Tuossa tapauksessa minua ei tunnistettu, vaan jutussa kerrottiin, että Olli vietti iltaa tumman kaunottaren kanssa.

Lue myös: Oho! Olli Herman illallisella kauniin tummaverikön kanssa - missä oli naisystävä Henriikka? Katso kuva!

Haluan perheen

Hjallis Harkimon veljentytär haaveilee elämänkumppanista ja perheen perustamisesta. Hän haluaa ainakin yhden pojan, jonka laittaa pelaamaan jääkiekkoa.

Amanda eli vuosia on–off-suhteessa räppäri Junon kanssa. Suhteen aikana Juno sai lapsen toisen naisen kanssa, mutta Amanda oli valmis antamaan syrjähypyn anteeksi.

Lue myös: Amanda Harkimo avautuu Junon pettämisestä: Sai suhteen aikana lapsen toisen naisen kanssa!

– Se johtuu siitä, että tiedän, etten ole itsekään puhdas pulmunen. Olen pettänyt kumppania ja minua on petetty. Raamatussakin lukee, että kaikille pitää antaa anteeksi.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!