Alma

Oho, Alman salattu rakas esiintyy suomalaistähden musiikkivideolla: parisuhde kukoistaa - katso!

13.04.2018 12:56

Suomen musiikkitaivaan suurin vientituote, hittibiisejä toisensa perään julkaissut laulaja Alma kertoo tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa saavansa tukea perheensä ja ystäviensä lisäksi myös parisuhteestaan. 

- Totta kai saan tukea, ehdottomasti. Se on tärkeintä, en mä muuten varmaan olisi, se on tosi tärkeätä, Alma haki sanojaan lehden mukaan.

Seiska uutisoi viime joulukuussa, että Alma on jo seurustellut yli vuoden päivät. 

− Kyllä, seurustelen. Olen seurustellut jo yli vuoden. Meillä on kaikki ihanasti, Alma kertoi Seiskalle viime joulukuussa Linnan juhlissa.

KATSO: Tässä on Alman salattu rakas! Paparazzi yllätti popsensaation – kuva!

Itsenäisyyspäivän odotetuin vieras saapui presidentin vastaanotolle kaksoissiskonsa Annan kanssa, mutta virallisen osuuden jälkeen sisarukset tapasivat ystäviään. Hyväntuuliseen juhlaseurueeseen kuului myös Alman rakas ja koko poppoo innostui ilmeilemään Seiskan paparazzille Helsingin pimeässä yössä.

Alma ja rakas
Alma kuvattuna rakkaansa kanssa Linnan juhlien jatkoilla.

Me Naisten haastattelussa Alma hehkutti lyhytsanaisesti parisuhdettaan.

- Mulla on hyvä rakkauselämä, hyviä frendejä, hyvät vanhemmat, vähän rahaa ja olen vain yksinkertaisesti tyytyväinen siihen, mitä olen saavuttanut, Alma sanoo lehdelle.

Rakas mukana musiikkivideolla! 

Maaliskuussa Alma julkaisi kuusi uutta kappaletta. Sitä ennen fanikunta on saanut nauttia jo kolmesta musiikkivideosta, joista viimeisimmässä esiintyy myös Alman sydämen valittu. 

Phases-kappaleen musiikkivideo julkaistiin YouTubessa viime vuoden lokakuussa. Sitä on katsottu yli 5 miljoonaa kertaa ja kuunneltu Spotifyssa lähemmäs 24 miljoonaa kertaa. 

 
 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!