Uutiset

Alina Voronkova aikoo naimisiin Joonaksen kanssa vuoden päästä kesällä: Häät tanssitaan Lahdessa!

30.05.2020 10:02

Farmi Suomi -ohjelmaan osallistunut Alina Voronkova, 25, suunnittelee häitä kihlattunsa, jääkiekkoilija Joonas Hurrin, 29, kanssa. Juhlat on tarkoitus pitää kesällä 2021.

- Ajattelimme jo kihlautuessamme, että häät pidettäisiin silloin ja ne olisivat Lahdessa. Meillä on siellä paljon tuttuja, joten se on luonteva paikka juhlille, vuoden 2018 Miss Suomi kertoo.

Alinan mukaan kirkkoa ei ole vielä varattu, eikä tarkkaa päivää päätetty. Kaasot ja bestmanit ovat kuitenkin jo valmiina.

- Tukijoukkojen kanssa pitäisi istua alas ja suunnitella. Kaasoja ja bestmaneja on molempia kolme, ja he ovat meille kaikkein lähimmät ihmiset. Kuvissakin näyttää kivalta, kun molemmilla on kolme läheistä rinnallaan.

 
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Vieraita Venäjältä

Ex-missi kertoo haaveilevansa kesähäistä maalaisidyllissä lämpimässä tunnelmassa.

- Toki jos budjetti olisi rajaton, häät olisivat jossain ulkomailla hiekkarannalla, Alina nauraa.

Missikaunottarella on lähipiirissään useita pareja, jotka ovat suunnitelleet häitä tälle kesälle. Koronapandemian vuoksi häiden toteutuminen on kuitenkin nyt epävarmaa. 

- Minulla on sukua Venäjällä, ja haluan ehdottomasti heidät mukaan juhliin. Senkään vuoksi tämä kesä ei tullut kysymykseen.

Alinan kihlattu Joonas pelasi tällä kaudella jääkiekkoa Valko-Venäjällä, mutta on nyt palanut Suomeen. Pari on elänyt pitkään etäsuhteessa, ja osaakin sen vuoksi arvostaa nyt yhteistä aikaa aivan eri tavalla.

- Olemme olleet pääasiallisesti kotona kahdestaan, katselleet tv-sarjoja ja koonneet tuhannen palan palapeliä. Viime perjantaina toteutimme tavoitteemme ja pyöräilimme 80 kilometriä Pertunmaalle.

- Kyllä tässä kaikenlaista pientä tekemistä yritetään koko ajan keksiä. Toivottavasti kesällä olisi jo jonkunlaisia tapahtumia.
sd

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!