Uutiset

Aleksander Barkovin ja povipommi Maria Doroshinan suhde syvenee: muuttivat saman katon alle - katso kuva kotitalosta!

11.05.2017 12:31

Suomalainen NHL-tähti Aleksander ”Sasha” Barkov, 21, ja venäläinen fitness-kaunotar Maria Doroshina, 21, ovat edenneet suhteessaan jälleen uudelle tasolle.

Aiemmin Floridan länsirannikolla Fort Myersissa asunut Maria on Seiskan tietojen mukaan muuttanut itärannikolle Boca Ratoniin samaiseen asuinyhteisöön – kenties jopa samaan asuntoon – Aleksanderin kanssa.

- Maria on varmuudella lysäyttänyt muuttokuormansa täsmälleen samaan taloyhtiöön Sashan kanssa, Seiskan Floridan-lähde raportoi aurinkovarjon alta.

Tässä Floridan Boca Ratonissa sijaitsevassa vuokratalossa Aleksander Barkov ja Maria Doroshina asuvat.
Aleksander Barkov ja Maria Doroshina asuvat tässä Floridan Boca Ratonissa sijaitsevassa vuokratalossa.

Kuntosali, joogastudio, ulkoallas…

Florida Panthersin ykkössentterin viittaa kantava Barkov asuu noin puolen tunnin ajomatkan päässä seuransa kotihallista, BB&T Centeristä. Sashan vuokrakämppä sijaitsee ylellisessä kaupunkitaloyhteisössä rauhallisella ja vauraalla alueella.

Sen lisäksi, että kyyhkyläiset saavat nyt majailla saman katon alla, kyseinen asuinkohde on sporttiselle Marialle optimaalinen siksikin, että hulppeasta asuintaloyhtiöstä löytyy niin kuntosali, joogastudio kuin lämmitetty ulkoallaskin.

Maria on julkaissut Instagramissa useita kuvia samasta taloyhtiöstä, jossa Aleksander asuu:

 

HAPPY BIRTHDAY TO ME!?? Finally 21 ???

Henkilön Maria Doroshina (@doroshina) jakama julkaisu

 

When its been raining all day long so there's nowhere to go besides gym ✌???

Henkilön Maria Doroshina (@doroshina) jakama julkaisu

On toki mahdollista, että Maria olisi muuttanut asuinyhteisössä omaan asuntoonsa vain kultansa lähettyville. Todennäköisempää kuitenkin on mallikaunottaren kiikuttaneen kimpsunsa ja kampsunsa Sashan poikamiesboksiin.

Yhteiskuvat paljastivat lemmen

Vaikka Amorin nuolet ovat sinkoilleet jo tovin, Sasha ja Maria eivät ole vieläkään virallistaneet suhdettaan. Siinä missä muut mediat ovat voineet vain arvailla suhteen paikkansapitävyyttä, Seiska on ainoana latonut jääkylmiä todisteita tiskiin.

Maria ja Sasha
Seiska kertoi Marian ja Sashan suhteesta viime vuoden marraskuussa.

Viime syksynä räpsityt paparazzikuvat ikuistivat Sashan ja Marian yhteisellä ostosreissulla Boca Ratonissa. Kuvat kertoivat enemmän kuin satatuhatta sanaa, sillä jo tuolloin kaksikon kehonkieli oli sen sorttista, että kyse oli taatusti enemmän kuin pelkästä ystävyydestä.

Barkovilla on varaa viedä Mariaa ostosreissuille jatkossakin. Suomalaistähti allekirjoitti vuosi sitten Panthersin kanssa peräti kuusivuotisen ja 34,5 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
aleksander barkovPARISUHDEfloridasuhdeFlorida Panthersmaria doroshina

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!