Hyppää pääsisältöön
aku hirviniemi

Aku Hirviniemen syytteet seksuaalisesta ahdistelusta hylättiin käräjillä - kiittää Facebookissa saamastaan tuesta!

Kanta-Hämeen käräjäoikeus on hylännyt suomalaisnäyttelijä Aku Hirviniemeä koskevat syytteet seksuaalisesta ahdistelusta. 

Tapauksen käsittely alkoi toukokuussa. Tuolloin syyttäjä vaati Akulle vähintään 50 päiväsakon suuruista sakkorangaistusta, sekä maksamaan rikosuhrimaksut ja todistelukustannukset.

Kostea ilta 

Syyttäjän mukaan näyttelijä oli kutsunut tapahtuma-aikaan viime kesänä vielä 17-vuotiaat tytöt kotiinsa esitelläkseen asuntoaan. Hän oli tavannut tytöt kadulla. Hirviniemi oli ollut päihtynyt ja kosketellut tyttöjä paidan alta ja housujen päältä takapuolen kohdalta.

Syyttäjän mukaan Hirviniemi oli syyllistynyt kummankin tytön seksuaaliseen ahdisteluun. 

Hirviniemi kiisti syyteet kauttaaltaan. 

Seiskan hankkimien tietojen mukaan Hirviniemen asunnolta soitettiin hätäkeskukseen näyttelijän päihtymistilan vuoksi. Puhelun seurauksena poliisipartio saapui näyttelijän Riihimäen-kotiin.

Tausta: Aku Hirviniemen ahdistelukohu alkoi yöllisestä soitosta hätäkeskukseen - näyttelijän humalatila toi poliisit kotiin!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!