fbq
Uutiset
11.01.2017 13:15
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
aku hirviniemi ilmeilee
Aku Hirviniemen julkisuustauko loppui!
Uutiset
11.01.2017 13:15
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä Aku Hirviniemi on ollut pitkään poissa julkisuudesta. Suomen suosituimpiin viihdyttäjiin lukeutuva Aku jäi lokakuun lopussa pois Posse-tv-ohjelmasta ja jäi lääkärin määräyksestä pitkälle tauolle. Aku katosikin julkisuudesta täysin, eivätkä edes kaikki työkaverit tienneet, minne rakastettu näyttelijä on vetäytynyt.Myös Akun sosiaalisen median tilit menivät jäihin.

Aku palaa tiettävästi tv-ruutuihin vasta puolen vuoden päästä, mutta Instagramissa hän on jälleen ryhtynyt toimeen.

Aku aktivoitui Kultainen Venla -äänestyksen myötä ja kävi kannustamassa seuraajiaan äänestämään häntä ja hänen ohjelmiaan.

Aku kehotti seuraajiaan myös katsomaan Luokkakokous 2 -elokuvan.

 

Tänään räjähtää lippuluukut ! #luokkakokous #luokkakokous2 #solarfilms @solarchannel @pelaaja2 @samihedberg

A photo posted by Aku Hirviniemi (@akuhirviniemi) on

MTV3:n ohjelmissa kuten Possessa, Putouksessa ja Saturday Night Livessä tähän asti nähty Aku siirtyy syksyllä Neloselle vetämään omaa viihdeshow'taan. Hirviniemi on kertonut pysyttelevänsä poissa julkisuudesta ensi syksyyn asti.

- Viime vuodet ovat olleet todella kiireisiä ja nyt oli oikea hetki ottaa lepoa ja etäisyyttä. Keväällä haetaan vielä vauhtia ja syksyllä on mahtavaa päästä tekemään uusia juttuja. Nyt jo kuplii päästä tekemään mutta maltetaan nyt vielä hetki, Hirviniemi kertoi syksyllä Nelosen tiedotteessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »