Aikakone-yhtyeen Sanilla härski keikkamuisto: ”Kaksi ihmistä teki maailman kauneinta asiaa lavan edessä!”

Uutiset | 26.07.2019 22:01

Jo 1990-luvulla suomalaiset hurmannut Aikakone kiertää edelleen maata ahkerasti, lisäksi yhtyeen solisti Saija ”Sani” Aartela, 48, tekee keikkoja oman bändinsä kanssa. Kaikki viikonloput ovat keikkoja täynnä.

– Teen myös kesäteatteria ja lisäksi tietysti emännöin tätä kartanoa. Toivottavasti syyskuussa saan sen verran lomaa, että voin ottaa tyttären kainaloon ja lähteä jonnekin pötköttelemään.

Aikakone on keikkaillut pian jo 25 vuotta. – On tässä turnauskestävyyttä tullut! Nykyisin arvostan todella paljon sitä, että pääsen keikan jälkeen heti nukkumaan.
Aikakone on keikkaillut pian jo 25 vuotta. – On tässä turnauskestävyyttä tullut! Nykyisin arvostan todella paljon sitä, että pääsen keikan jälkeen heti nukkumaan.

 

Lue myös: Ohhoh, Vain elämää -tähti Sani Aartela on nyt historiallisen kartanon emäntä – kuvat! Liki 1000 neliötä, hirsinen pihasauna, huikea elokuvastudio…

Aikakone täyttää ensi vuonna 25-vuotisjuhliaan. Matkan varrella on riittänyt sattumuksia, ja Sani myöntää, että välillä on mikki ollut mennä väärään kurkkuun, kun yleisö yllättää.

– Kerran ihmettelin, kun kaikki yleisössä yhtäkkiä lopettivat laulamisen biisin mukana, ja yleisö oli ihan kalpeana.

– Pitihän sinne yleisöön kurkata tarkemmin, ja siellä kaksi ihmistä teki maailman kauneinta asiaa lavan edessä. Olihan se näky, laulaja nauraa.

Lue myös: Laulaja Sanin pitkä parisuhde päättyi: ”Eron syyt ovat sellaisia, että en niistä halua puhua!”

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!