fbq
Uutiset
05.11.2018 17:04
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
janita lukkarinen
Aggressiivista syöpää sairastava Janita Lukkarinen turhautui valittajiin: ”Mun tekis mieli lyödä vasaralla polveen ja heittää ojaan ne ihmisjätteet”
Uutiset
05.11.2018 17:04
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen, 25, hakeutui heinäkuun alussa lääkäriin, koska hän kuvitteli sairastavansa keuhkoputkentulehdusta. Janitan kehosta löydettiin kuitenkin kolme syöpäkasvainta. Myöhemmin Meilahdessa osoittautui, että niitä oli jopa kuusi. 

Lue lisää: Syöpään sairastunut tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen paljastaa: Raju syöpä sydämen päällä, yhteensä 6 kasvainta – katso video!

Kuluneiden kuukausien aikana Janita on viettänyt enemmän tai vähemmän aikaa sairaalassa, jossa hän on käynyt läpi rankkoja syöpähoitoja kasvainten kukistamiseksi.

"Voiko ihminen enempää oksettaa"

Viikonloppuna Janita avasi ajatuksiaan sosiaalisessa mediassa. Nuori nainen on turhautunut siihen, etteivät ihmiset osaa arvostaa hoitohenkilökuntaa. 

- Yksi tällänen ihmiskasti on juopot, voi luoja. Mun tekis mieli lyödä vasaralla polveen ja heittää ojaan ne ihmisjätteet jotka huutaa ja kiroo hoitohenkilökuntaa joka yrittää auttaa. 

- Voiko ihminen enempää oksettaa kiittämättömyydellään ja itsekkyydellään. Hoitajat tekevät pitkiä vuoroja ja ovat täällä meitä varten, sua ja mua, jotta me saatais hoitoa, tukea ja turvaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asia joka ärsyttää yli kaiken - ihminen joka tuodaan lääkäriin eikä osaa arvostaa hoitoa jota saa. Yksi tällänen ihmiskasti on juopot, voi luoja. Mun tekis mieli lyödä vasaralla polveen ja heittää ojaan ne ihmisjätteet jotka huutaa ja kiroo hoitohenkilökuntaa joka yrittää auttaa. Suomessa sekin olisi törkeä pahoinpitely ja heitteillejättö, vaikka elävästi potilas huutaa prkelettä ja SATTUU, kun todellisuudessa otetaan verikoetta. Voiko ihminen enempää oksettaa kiittämättömyydellään ja itsekkyydellään. Hoitajat tekevät pitkiä vuoroja ja ovat täällä meitä varten, sua ja mua, jotta me saatais hoitoa, tukea ja turvaa. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨✨ Mä oon aina ollut maailman neulakammoisin, mutta hoitojen ja miljoonien verikokeiden myötä oon oppinut ottamaan senkin avun kiitollisena vastaan. Voisipa ihminen vain olla kiitollinen pienistäkin asioista ja nähdä syy - seuraus suhteen. Mä olen oppinut arvostamaan niin montaa asiaa niin monella uudella tavalla. Mä jopa toivon että jokainen ihminen täällä saisi käydä saman polun läpi ja kasvaa ihmisenä, sekä uudestisyntyä niin kuin minä. Mä olen onnekas, vaikka mun tie ei ole todellakaan ruusuinen. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ HOX! Muistakaa rakkaat miten tärkeää on käydä luovuttamassa verta. 💉 Muhunkin tankataan tällä hetkellä jonkun vastuunkantavan luovuttamaa verta kaksi pussia, koska mun hemoglobiini oli pudonnut 70. #lähihoitaja #sairaala #hospital #sairaanhoitaja #cancer #arvostan #kiitollinen #cross #veritankkaus Edit: Luetunymmärtämistä voi myös harjoittaa, en missään vaiheessa ole sanonut nimenomaan JUOPPOJA ihmisjätteeksi. Kutsuin niitä kiittämättömiä ihmisiä ihmisjätteeksi, jotka eivät osaa ottaa kiitollisena apua ja hoitoa vastaan vaan käyvät elävästi tappamaan hoitohenkilökuntaa kun he yrittävät kaikesta huolimatta antaa hoitoa. Ja myös tekstissä sanon että jokaisen täällä pitäisi saada käydä mun tie läpi, se viimeistään vapauttaa noista maallisista ja turhista syy - seuraus sairauksista, kun tulee arvostus itsekkyyden tilalle. 🙏 Ja kuten joku hienosti sanoi, kun itse saa sen kasvunpaikan huomaa aivan eri tavalla ne ihmiset, jotka eivät sitä ole saaneet. Juoppouden voit valita, itse siihen pulloon tartutaan - syöpää et.

Henkilön Janita Lukkarinen (@juanitapupu) jakama julkaisu

Painavien sanojensa päätteeksi Janita kertoo, kuinka hän on neulakammoisuudestaan huolimatta opetellut ottamaan jokaisen hoidon sekä verikokeen kiitollisena vastaan. 

Positiivisen palautteen lisäksi Janita sai päivityksestään kritiikkiä, joka koski muun muuassa hänen tapaansa käyttää sanaa ihmisjäte. 

- Luetunymmärtämistä voi myös harjoittaa, en missään vaiheessa ole sanonut nimenomaan JUOPPOJA ihmisjätteeksi. Kutsuin niitä kiittämättömiä ihmisiä ihmisjätteeksi, jotka eivät osaa ottaa kiitollisena apua ja hoitoa vastaan vaan käyvät elävästi tappamaan hoitohenkilökuntaa kun he yrittävät kaikesta huolimatta antaa hoitoa.

Iloitsee peruukeista

Kesän lopussa Janita paljasti hiustensa kärsineen syöpähoitojen vuoksi. Niinpä hän ajoi hiuksensa, ja nykyään nainen edustaa peruukeissa, joiden olemassaolosta hän on iloinnut suuresti sosiaalisessa mediassa. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »