fbq
Uutiset
24.11.2018 09:26
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Ari Lahti
Janita Lukkarinen erosi.
Aggressiivista syöpää sairastanut Janita Lukkarinen erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan: ”Tahdon jatkossa vain hyviä asioita elämääni!”
Uutiset
24.11.2018 09:26
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Ari Lahti

Seiska kertoi aikaisemmin, että aggressiivista syöpää sairastanut tosi-tv-ohjelmista tuttu Janita Lukkarinen, 25, sai lääkäriltään hyviä uutisia.

– Lääkäri soitti ja kertoi, että syöpää ei enää ole. Kasvaimeni ovat pienentyneet todella hyvin, mutta ne pitää saada vielä kokonaan pois.

– Voi olla, että tarvitsen vielä sädehoitoa tai leikkauksen, mutta syöpä on nyt selätetty, Janita kertoo ja syttyy valtavaan hymyyn.

Lue lisää: Vakavasti sairastunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen sai lääkäriltään yllätyspuhelun: Syöpä on selätetty!

Perhe ja ystävät ovat olleet Janitalle kaikki kaikessa syöpätaistelun aikana. Myös hänen sijoituskoiransa pennut ovat tuoneet iloa vaikeuksien keskelle.

Toisaalta Janita päätti hoitojen aikana myös erota pitkäaikaisesta kumppanistaan.

– Parisuhteeni on tällä hetkellä vaikeasti selitettävässä tilassa, mutta haluan siitä irti. Tahdon jatkossa vain hyviä asioita elämääni.

– Pelkäsin aluksi, miten sairaus vaikuttaisi seksuaalisuuteeni tai että en olisi toisen mielestä enää haluttava. Ex-kumppanini ei kuitenkaan hylännyt minua missään vaiheessa. Olen kiitollinen, ettei hän pyyhkinyt syöpäistä Janitaa elämästään.

Lue myös: Syövän selättänyt tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen vastaa rajuihin somesyytöksiin – video!

Videolla Janita kertoo paranemisestaan!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!