fbq
Uutiset
02.08.2018 10:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Janita Lukkarinen
Aggressiiviseen syöpään sairastuneen Temptation Island -Janitan yllättävä avautuminen sairaalasta: ”Valehtelen jopa itselleni”
Uutiset
02.08.2018 10:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Temptation Island Suomi ja Big Brother -tosi-tv-ohjelmista tuttu Janita Lukkarinen kertoi viime viikolla sairastuneensa syöpään. Vakavan tilanteen vuoksi hän on ollut sairaalahoidossa. 

- Mulla syöpä on aggressiivista laatua ja se ei ole vain yhdessä tai kahdessa paikassa, Janita postasi Instagramiin. 

LUE LISÄÄ: SYÖPÄÄN SAIRASTUNUT TEMPTATION ISLAND -JANITA JULKAISI DRAMAATTISEN PÄIVITYKSEN SAIRAALAPEDILTÄ: ”EN TIEDÄ, ELÄNKÖ 2 KUUKAUTTA!"

"Netissä musta puhutaan, että hakisin huomiota"

Janita kertoo sairastamisestaan hyvin avoimesti Instagram-profiilissaan.

- Mä tiedän et tää vajaan kuukauden sairaalassa makaaminen alkaa näkyä mun kropassa, mut se ei haittaa mua, mä olen onnellinen juuri nyt. Mä olen onnellinen, koska mä tunnen lähimmäisten rakkauden, lämmön ja välittämisen. Kun tunnen jokaisen mun tukijan aidon lämmön ja saan lukea teidän toinen toistaan upeampia viestejä ja tutustua teihin ihmisinä ja te aidosti kuljette mun rinnalla, hän kirjoitti eilen (1.8.) julkaistussa postauksessaan.

 

Mä tiedän et tää vajaan kuukauden sairaalassa makaaminen alkaa näkyä mun kropassa, mut se ei haittaa mua, mä olen onnellinen juuri nyt. Mä olen onnellinen, koska mä tunnen lähimmäisten rakkauden, lämmön ja välittämisen. Kun tunnen jokaisen mun tukijan aidon lämmön ja saan lukea teidän toinen toistaan upeampia viestejä ja tutustua teihin ihmisinä ja te aidosti kuljette mun rinnalla 😭❤️ On myös se ruma puoli. Oon törmännyt asiaan mun läheisten huulilta, netissä musta puhutaan, et mä hakisin huomiota, et mä en voi olla kipeä. Jokainen ajatus, jonka te jaatte maailmankaikkeudelle musta palautuu mulle energiana, jokainen syö sitä mitä kylvää. Vaikka mun vikoilla voimilla haluaisin auttaa teitä jokaista, koska lähimmäisen rakkaus parantaa ja puhaltaa isoimman pipin pois. Jokainen meistä täällä lopulta seisotaan yksin pimeässä Jumalan tai maailmankaikkeuden edessä, kuka sua sitten kuulee kun sä joudut kohtaamaan sen ihmisen, joka sä olet ja olet ollut? Make peace no war. Nyt mä sen ymmärrän. Mä makaan syöpäklinikalla, silti mä jaan rakkautta ja pelkkää tahdonvoimaa, koska mä tahdon auttaa ja saan voimaa siitä. Mutta tosiasia on, että mä huomaan sen jo itestäni. Joka aamu mun tyynyllä on enemmän hiuksia, voin kävellä 10 metriä ilman tukea. Mun haavat ei parane, mun keho on sairas. Vaikka mun mieli haluaa olla täällä vielä sata vuotta ja jakaa sitä rakkautta, mitä mä nyt saan osakseni, se on mun tehtävä tän jälkeen. Silti mä hymyilen, koska tää on mun sota ja mun säännöt. Kyllä mä itkenkin salaa, mutta niin ettei mun läheiset tietäisi. Kyllä mua pelottaa, se on inhimillistä. Kävin äsken suihkussa, lopuksi annoin kylmän veden valua, jotta mä tunsin jokaisen pisaran. Ja tunsin että oon elossa. Kolmen viikon päästä mun viimenenkin hius on poissa. Mutta joskus vahvimmankin täytyy luopua siitä kruunusta, jotta muut näkee sen alastoman totuuden ja haluan olla esikuvana kaikille teille, jotka kamppailette asioiden edessä. Mä oon saanut viestejä, joissa kerrotaan miten oon saanut ihmiset ymmärtämään, mitä he haluavat elämältään ja ne odottaa mun päivityksiä ja annan tahdonvoimaa. Ne palkitsee. Siitä mä olen kiitollinen. Jokaisesta teistä ja jokaisesta päivästä. 💖✨ #blessed

Henkilön Janita Lukkarinen (@juanitapupu) jakama julkaisu

- On myös se ruma puoli. Oon törmännyt asiaan mun läheisten huulilta, netissä musta puhutaan, et mä hakisin huomiota, et mä en voi olla kipeä. Jokainen ajatus, jonka te jaatte maailmankaikkeudelle musta palautuu mulle energiana, jokainen syö sitä mitä kylvää. Vaikka mun vikoilla voimilla haluaisin auttaa teitä jokaista, koska lähimmäisen rakkaus parantaa ja puhaltaa isoimman pipin pois. Jokainen meistä täällä lopulta seisotaan yksin pimeässä Jumalan tai maailmankaikkeuden edessä, kuka sua sitten kuulee kun sä joudut kohtaamaan sen ihmisen, joka sä olet ja olet ollut? Make peace no war. Nyt mä sen ymmärrän.

"Joka hetki voi olla se viimeinen"

Janita kertoo itkevänsä salaa. Hiukset lähtevät, eivätkä haavat parane, koska keho on niin sairas.

Tänään (2.8.) aamulla hän paljasti ymmärtäneensä jotain tärkeää.

Mä kiellän iteltäni totuuden, totuuden siitä et joka hetki mua tarkkaillaan ja mulla täytyy olla lisähappi, joka hetki voi olla se viimeinen hetki. Tää paha valtaa joka päivä enemmän tilaa mussa ja mun kivut kovenee vaikka mun lääkkeet kovenee. Mulla on morfiinilääkitys tällä hetkellä, te ette voi ymmärtää miten kipeä mä olen tällä hetkellä, koska MÄ en hyväksy sitä edes itsekään. Mulla on ollut tunne, että mun täytyy olla se vahva, antaa kasvot tälle asialle ja kääntää näin pelottava asia voitoksi. Mutta totuus on että mä olen todella pieni näiden asioiden edessä.

 

Ymmärsin vasta tänään aamulla jotain tärkeää. Mä kiellän iteltäni totuuden, totuuden siitä et joka hetki mua tarkkaillaan ja mulla täytyy olla lisähappi, joka hetki voi olla se viimeinen hetki. Tää paha valtaa joka päivä enemmän tilaa mussa ja mun kivut kovenee vaikka mun lääkkeet kovenee. Mulla on morfiinilääkitys tällä hetkellä, te ette voi ymmärtää miten kipeä mä olen tällä hetkellä, koska MÄ en hyväksy sitä edes itsekään. Mulla on ollut tunne, että mun täytyy olla se vahva, antaa kasvot tälle asialle ja kääntää näin pelottava asia voitoksi. Mutta totuus on että mä olen todella pieni näiden asioiden edessä. Oon keskittynyt liikaa siihen että luon uskoa muihin, koska mitä musta jää, jos en anna sitä kaikkea hyvää itestäni, mitä mä olen saanut? Mä makaan oikeasti syöpäsairaalassa, joka päivä mulle tehdään kokeita, se tuntuu hyvältä, musta pidetään huolta ja se antaa mulle mahdollisuuden unohtaa tän sairauden raadollisuuden. Sen totuuden. Oon antanu itestäni ehkä liian energisen kuvan, koska mä pelkään. Pelkään että jos hyväksyn totuuden siitä, että oon letkuissa ja tipassa niin tää ottaa musta vallan ja on enemmän todellista. Ehkä mun on aika astua ulos siitä kuoresta ja näyttää se ruma totuus. Edes osa mun läheisistä ihmisistä ei voinut ymmärtää mua, koska jos ollaan rehellisiä, mä valehtelen jopa itelleni. Mä oon tosi väsynyt nyt. Oon ollut itsekäs samalla kun oon halunnut suojella mun läheisiä. Ehkä nyt on aika avata silmät totuudelle. Mut silti mä haluan olla se vahva, mikään ei vie sitä multa. Mutta on myös vahvuutta olla heikko toisen edessä ja tehdä itsestään haavoittuvainen. Pelkäsin riisua itseni muiden edessä. Mutta enää mä en pelkää.

Henkilön Janita Lukkarinen (@juanitapupu) jakama julkaisu

- Oon keskittynyt liikaa siihen että luon uskoa muihin, koska mitä musta jää, jos en anna sitä kaikkea hyvää itestäni, mitä mä olen saanut? Mä makaan oikeasti syöpäsairaalassa, joka päivä mulle tehdään kokeita, se tuntuu hyvältä, musta pidetään huolta ja se antaa mulle mahdollisuuden unohtaa tän sairauden raadollisuuden. Sen totuuden.

Hän on antanut itsestään energisen kuvan, koska pelkää.

- Pelkään että jos hyväksyn totuuden siitä, että oon letkuissa ja tipassa niin tää ottaa musta vallan ja on enemmän todellista. Ehkä mun on aika astua ulos siitä kuoresta ja näyttää se ruma totuus. Edes osa mun läheisistä ihmisistä ei voinut ymmärtää mua, koska jos ollaan rehellisiä, mä valehtelen jopa itelleni. Mä oon tosi väsynyt nyt. Oon ollut itsekäs samalla kun oon halunnut suojella mun läheisiä. Ehkä nyt on aika avata silmät totuudelle. Mut silti mä haluan olla se vahva, mikään ei vie sitä multa. Mutta on myös vahvuutta olla heikko toisen edessä ja tehdä itsestään haavoittuvainen. Pelkäsin riisua itseni muiden edessä. Mutta enää mä en pelkää.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »