fbq
Uutiset
30.08.2017 18:42
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Radio Suomipop
Aamulypsyn kuuntelija joutui poliisin pysäyttämiseksi ja puhallutukseen Jaajon juonnon takia: Oliko vähän noloa!
Uutiset
30.08.2017 18:42
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Aamulypsy-juontaja Jaajo Linnonmaa kertoi aamulla radiossa hulvattoman tarinan hämähäkeistä. Viihdyttävä pätkä osui ja upposi erityisesti ainakin yhteen kuuntelijaan, joka oli kuunnellut tarinaa radiosta samalla, kun hän oli ajanut autoa.

- Nauroin niin paljon, että muin autoni ei mennyt nyt ihan suoraan tiellä. Siis aivan vähän vaan heilui. Lopputulos: poliisi ajaa perässä, pistää kaikki valot heimulaan, joten mulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kaartaa Prisman pihalle, kuuntelija kirjoittaa Facebookissa.

Pysäytyksen jälkeen virkavalta tuli ihmettelemään kuuntelijan ajotyyliä.

- Jouduin puhallutukseen! Sanoisinko, että vähän noloa.

Jaajo jakoi kuuntelijan FB-päivityksen omalla Instagram-tilillään. 

 

Kiitos ja anteeksi! Nää on parhaita palautteita ? #aamulypsy ps. Kiitos kuvan lähettäneelle.

Henkilön Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) jakama julkaisu

Brasilialainen vaeltajahämäkki iski hotellihuoneessa

Jaajon tarina kertoo tapauksesta Dominikaanisessa tasavallassa, jossa mies oli ollut lomalla. Jaajo oli 39,5 asteen kuumeessa sekä humalassa, jota hän yritti lääkitä oluella ja pistaasipähkinöillä.

Jaajo jakoi hotellihuoneensa toisen miehen kanssa, joka yllättäen huomasi hotellinhuoneen katossa erittäin myrkyllisen brasilianvaeltajahämähäkin.

Jaajoa oli ennakkoon varoitettu, että mikäli kyseinen kahdeksanjalkainen tulee vastaan esimerkiksi hotellihuoneessa, tulee ensimmäisenä paeta ja ottaa respaan yhteyttä. Sen sijaan, että Jaajo ja hänen huonetoverinsa olisivat tehneet näin, he yrittivät hätistää hämähäkin ulos omin avuin.

Jaajo kertoo heittäneensä pyyhkeen lamppu-kattotuulettimeen, joka oli tietenkin mennyt rikki. Lopputuloksena on se, että Jaajo, hänen huonetoverinsa sekä hämähäkki olivat kaikki yhdessä pimeässä huoneessa.

- Otin käteeni tennismailan ja mittailin sitä hämähäkkiä. Löin ihan täysiin siihen hämähäkkiin, mutta se katto oli sellaista paneelia. Se vaan nousi kun löin siihen, ja huomasin sen hämähäkin olevan mun korvalla. Sitten se vaan katosi. Mentiin sitten respaan ja vaadin, että saadaan uusi huone.

Kuuntele Jaajon tarina täältä! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »