Pippa Laukka ja Markku-mies.

20 vuotta Markku-rakkaansa kanssa yhdessä ollut Pippa Laukka myöntää: Avioliitto on tahtotila – ”Välillä on päiviä, kun oikeasti pitää tahtoa”

Uutiset | 14.02.2021 18:04

Julkkislääkäri Pippa Laukka, 51, vietti tammikuussa 20. vuosipäiväänsä it-alalla työskentelevän Markku-rakkaansa kanssa. Naimisiin he menivät vuonna 2003.

Lue myös: Julkkislääkäri Pippa Laukka pitkästä liitostaan: Olen kiitollinen miehestäni!

Pipan mielestä he eivät ole Markun kanssa muuttuneet juurikaan suhteen aikana.

– Tuntuu välillä hurjalta, että elämämme on kulkenut näin pitkään yhdessä. Olisi vaikea kuvitella elämää ilman häntä, Pippa kertoo Myyrä-tv-seikkailu-sarjan lehdistötilaisuudessa.

Julkkislääkäri haluaa hallinnollisen työn ohella pitää säännöllisesti vastaanottoja. – Sillä tavalla käytännön osaaminen ei unohdu.
Julkkislääkäri haluaa hallinnollisen työn ohella pitää säännöllisesti vastaanottoja. – Sillä tavalla käytännön osaaminen ei unohdu.

Lue myös: Tv-lääkäri Pippa Laukka poseeraa yllättäen alasti HS:ssä - paljastaa totuuden vartalostaan ja ulkonäöstään: "Moni epäilee, etteivät ne ole aidot"

Pippa muistuttaa, että tuskin missään parisuhteessa arki on aina ruusuilla tanssimista. Hän toivoo suhteen kestävän vielä toisetkin 20 vuotta.

– Koskaan ei voi olla varma, mutta nyt näyttää hyvältä. Elämme päivän kerrallaan. Liitto vaatii tietynlaista tahtotilaa. Kyllä välillä on niitä päiviä, kun oikeasti pitää tahtoa, Pippa nauraa.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!