fbq
Uutiset
05.01.2018 16:58
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto
Wallu Valpio
19 vuotta nuorempi rakas jätti Wallu Valpion neljän vuoden seurustelun päätteeksi: En seurustele enää ikinä!
Uutiset
05.01.2018 16:58
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto

Kunnallispolitiikassa vaikuttavan mediapersoonan Wallu Valpion, 44, neljä vuotta kestänyt suhde 25-vuotiaan naisen kanssa päättyi hiljattain eroon.

- Ero oli leidin päätös. Ennen eroa reissasimme yhdessä Puolassa, Saksassa ja reissujemme jälkeen lähdin Turkkiin kuukaudeksi, jona aikana tyttöystävä oli tehnyt päätöksen, Wallu kertoo Seiskalle.

Wallu on päättänyt tehdä jörndonnerit.

- Eli en aio seurustella enää ikinä. Se on lupaus. Sanottakoon, että sen verran on tullut seurusteltua, että nyt on aika pitää taukoa. Jos elämään astelee uusi kumppani, sen pitää olla ikäiseni, sillä edellinen oli 21-vuotias, kun suhteemme alkoi. Kumppanin pitää olla mieluummin milf mature -osastoa, eli 55-vuotias nainen, jonka lapset ovat karanneet jo maailmalle, ja voimme harrastaa yhdessä kaikkea kivaa.

Wallulla on 13-vuotias tytär yhdessä ex-malli ja radiojuontaja Niina Backmanin (o.s. Heralan) kanssa.

- Ikäeroa on ollut aiempienkin kumppanien kanssa, sillä Niina oli 17-vuotias ja minä 27-vuotias, kun rupesimme seurustelemaan.

Wallu saapui eilisille (4.1.) Rymy-Eetun synttäreille lähes suoraan Turkista, jossa hänellä on kakkoskoti.

- Palasin Suomeen keskiviikkona. Vietän Turkissa neljä kuukautta vuodesta. Pakenen sinne Suomen pimeyttä. Olen jättäytynyt radio- ja tv-töistä taka-alalle, koska tykkään auringosta niin paljon, Wallu kertoi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »