Uutiset
Katso kuvat!

19-vuotias suomalaismissi pompauttaa pakaroillaan vessapaperirullan ympäri - Eerika Myllys on 181-senttinen Miss Suomi -semifinalisti: huikeat sääret hipovat taivaita!

20.03.2020 20:03

COVID-19-virus riehuu parhaillaan ympäri maapalloa. Myös missimaailma odottaa henkeään pidätellen, mitä koronapandemia tarkoittaa kauneuskilpailujen saralla. Miss Suomi 2020 -semifinalistit ovat jo joka tapauksessa selvillä.

Lue myös: Koronvirusepidemia uhkaa Miss Suomi 2020 -valintaa - yksi semifinalisteista lopetti kilpailun ennen bikinikuvauksia!

Yksi heistä on vasta 19-vuotias Eerika Myllys, joka kuuluu semifinalistien ”Lappeenranta-mafiaan.” Tänä vuonna peräti kolme valtakunnan kauneimman titteliä jahtaavaa semifinalistia on nimittäin kotoisin eteläkarjalaisesta itärajan kaupungista.

– Tämä on ensimmäinen kauneuskilpailuni. Kävin 16-vuotiaana tekemässä mallitoimistossa kansion, mutta silloin minua pyydettiin palaamaan parin vuoden päästä takaisin, jahka ihoni olisi paremmassa kunnossa, Eerika selostaa Seiskalle.

Jestas, mitkä sääret! Viime keväänä ylioppilaaksi kirjoittanut Eerika Myllys on Miss Suomi -kilpailun pisimpiä kaunottaria. 19-vuotiaalla vaaleaveriköllä on pituutta peräti 181,5 senttiä.
Jestas, mitkä sääret! Viime keväänä ylioppilaaksi kirjoittanut Eerika Myllys on Miss Suomi -kilpailun pisimpiä kaunottaria. 19-vuotiaalla vaaleaveriköllä on pituutta peräti 181,5 senttiä.

Baletista nykytanssiin

Enää Eerikan ihosta ei löydy virheen virhettä – jos sellaisia on koskaan ollutkaan. Vasta 19-vuotias vaaleaverikkö erottuu muutenkin edukseen, sillä rempseällä lappeenrantalaisella on pituutta peräti 181,5 senttiä.

Hän vahvistaa jo kysymättäkin sen ilmeisimmän olettamuksen: kyllä, koripalloa on tullut pelattua. Mutta nuori nainen on muutoinkin hyvin liikunnallinen. Erityisen lähellä Eerikan sydäntä on tanssi, jota hän on ehtinyt harrastaa useassa eri muodossa.

– Ihan pienenä menin balettitunneille, sitten mie vaihdoin nykytanssiin ja jatkoin edelleen showtanssiin. Haaveilin myös diskotanssista mutta päädyinkin tankotanssiin, mutta se kokeilu jäi lyhyeksi. Miulla meni siihen hermot! hän nauraa.

Eerika on iloinen ja rempseä nuori nainen, joka suunnittelee osallistuvansa seuraavaksi lavatanssikurssille.
Eerika on iloinen ja rempseä nuori nainen, joka suunnittelee osallistuvansa seuraavaksi lavatanssikurssille.

Hermostui tankotanssiin

Kilpailuhenkinen Eerika ei voinut sulattaa sitä, etteivät hänen kauniit kätensä meinanneet millään pysyä tangossa kiinni. Hän hymähtää hikoilleensa kämmenistään niin paljon, että luisui kerta toisensa jälkeen tankoa pitkin lattiaan.

– Opettajanikin harmitteli, että joillain kämmenet voivat todella hikoilla niin hurjasti. Se on kuulemma yksilöllistä. Niinpä mie lopulta luovutin ja nostin kytkintä, hän lataa.

Lue myös: Uskomattoman upea vaaleaverikkö! Karismaattinen Elovena-kaunotar Annika Piitulainen, 22, nousi jo valokeilaan - onko hän seuraava Miss Suomi?

Todellinen katseenkääntäjä. 181,5-senttinen Eerika erottui edukseen Miss Suomi -semifinalistien muotinäytösviikonloppuna Asikkalan Tallukassa.
Todellinen katseenkääntäjä. 181,5-senttinen Eerika erottui edukseen Miss Suomi -semifinalistien muotinäytösviikonloppuna Asikkalan Tallukassa.

Taitava twerkkaamaan

Tampereelle muutettuaan Eerika löysi uuden lempitanssin: twerkkauksen. Siinä itärajan kaunotar sai oppia yhdestä alansa parhailta, Tiia-Maria ”Tinze” Sokalta.

– Rakastuin tanssityyliin heti. Se on ensinnäkin tosi rankkaa ja fyysistä, käy ihan täysin kuntoilusta! On mukavaa, kun tanssiessa tulee kunnolla kuuma.

– Toisekseen twerkkaustunnit olivat tosi voimaannuttavia. Niissä vallitsi sellainen hyvä mimmienergia ja yhdessä tekemisen meininki. Tykkään todella twerkata!

Perjantaina Eerika julkaisi Instagramissaan ajankohtaisen videon, jolla esittelee twerkkaustaitojaan. Kyseisellä pätkällä lappeenrantalainen pyöräyttää pakaroillaan vessapaperirullan ympäri. Terveisiä vaan korona-hamstraajille!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja niin joulukinkut hyllyi

A post shared by MISS SUOMI 2020 SEMIFINALISTI (@eerikamyllys) on

Innostui lavatansseista

Sittemmin Eerika on ehtinyt muuttaa takaisin kotikonnuilleen. Lappeenrannasta ei kuulemma löydy kunnollista twerkkaustudiota, mutta se ei silti tarkoita, etteikö nuori kaunotar antaisi kankuilleen kyytiä.

– Tykkään käydä välillä ulkona jossain yökerhossa jorailemassa. Jos sattuu soimaan sopiva biisi ja vibat ovat oikeanlaiset, niin kyllä minä olen siellä saattanut twerkata!

Viime viikonloppuna Miss Suomen semifinalistit piipahtivat muotinäytöksen merkeissä hotelli Tallukassa, Asikkalassa, missä Eerika kertoo saaneensa ahaa-elämyksen.

– Siellä järjestettiin lavatanssit! Kävin juttelemassa muutaman vanhemman rouvan kanssa ja innostuin niin, että ellei pandemia estä, niin menen kyllä tänä kesänä lavatanssikurssille. Ihan varmasti menen!

Lue lisää Miss Suomi -semifinalisteista tuoreimmasta Seiskasta!

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!