fbq
Uutiset
21.04.2018 18:04
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Niina Backman ei päästä tytärtään mallibisnekseen.
14-vuotias Peppi-tytär uteliaana mallinurasta - ex-huippumalli ja juontaja Niina Backman: En halua, että hän ajautuu vielä mallialalle!
Uutiset
21.04.2018 18:04
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Radiojuontaja ja entinen malli Niina Backman, 34, muutti omilleen ja ryhtyi mallin uralle vain vuotta vanhempana kuin hänen 14-vuotias tyttärensä on nyt.

Peppi on kysellyt minulta paljon mallintöistä. Huomaan olevani aika suojeleva, en halua, että hän ajautuu vielä alalle, Niina tunnustaa Seiskalle.

Peppi on Niinan tytär hänen edellisestä suhteestaan mediapersoona Wallu Valpion kanssa. Nykyisen miehensä, tv-kasvo Lorenz Backmanin kanssa Niinalla on kaksi lasta.

Lue myös: Wallu Valpion ja Niina Backmanin Peppi-tytär on jo 14-vuotias, ylpeä isä julkaisi kuvan - katso!

Kokonaan Niina ei Pepin kiinnostusta mallialalle halua torpata.

– Kaikki on hyvin, jos on hyvä agentti ja mallitoimisto. Paparazzi-toimiston Laila Snellman piti minusta hyvää huolta. Hän oli minulle kuin toinen äiti siihen saakka kuin täytin 18 vuotta.

Niinan Peppi-tyttären isä on Wallu Valpio. Kuva vuodelta 2004.
Niinan Peppi-tyttären isä on Wallu Valpio. Kuva vuodelta 2004.

Kotiin maitojunalla

Niina lähti 15-vuotiaana töihin Milanoon, mutta koti-ikävä iski.

– Ehdin olla kuukauden Milanossa, kun palasin takaisin Suomeen kertomatta toimistolle. Puoli vuotta myöhemmin lähdin uudelleen reissuun valmiimpana. Mallina olo kasvatti minua, mutta en päästäisi Peppiä vielä ulkomaille.

Lue myös: Ooh la la, mikä bikinibeibe! Niina Backman lomailee perheensä kanssa uskomattomissa maisemissa - kuvat!

Tyttäressään Niina näkee samoja piirteitä kuin itsessään.

– Sieltä on kuoriutumassa vahvatahtoinen ja itsepäinen tytär.

Perhe on Niinalle tärkein, ja alkuvuodesta koko porukka vietti yhteisen kahden viikon loman Thaimaan lämmössä.

– Olimme suunnitelleet matkaa viime syksystä lähtien, sillä viiden hengen perhe ei lähde lomalle ex tempore. Se oli meidän iso unelmamme, sillä aiemmin olemme reissanneet vain Euroopassa.

Alkuvuodesta Niina perheineen lomaili Thaimaassa. – Päivällä oli niin kuuma, että Lore viihtyi ilmastoidussa hotellissa.
Alkuvuodesta Niina perheineen lomaili Thaimaassa. – Päivällä oli niin kuuma, että Lore viihtyi ilmastoidussa hotellissa.

Lue myös: Niina Backmanille riitti: Luulen, että lapsiluku oli tässä!

Kaipaan televisioon

Niina luotsasi aikoinaan vuosia muun muassa Far Out -ohjelmaa. Radiossa hän on työskennellyt neljä vuotta, joista kaksi viime vuotta hän on vetänyt Novan iltapäivälähetystä Antti Honkasen kanssa.

– Kaipaan takaisin televisioon, mutta sopivia ohjelmia ei tällä hetkellä ole. Haluan, että ohjelmassa on sisältöä, en lähtisi juontamaan nykypäivän deittiohjelmia.