fbq
Uutiset
23.04.2019 07:53
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto
Vesa Keskinen uudistaa kyläkauppaansa.
111 miljoonan liikevaihtoa pyörittävä Vesa Keskinen uudistaa kyläkauppaansa – ”Olen ansainnut itse joka pennin!”
Uutiset
23.04.2019 07:53
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto

Vesa Keskisen pyörittämä Veljekset Keskinen Oy on melkoinen putiikki kyläkaupaksi. Vuoden 2017 tilikaudella yhtiö pyöritti peräti 111 007 312 euron liikevaihtoa.

Tulosta se teki 2 458 717 euroa. Viime vuoden tilinpäätöstään yhtiö ei ole vielä julkistanut, mutta voi melko varmasti olettaa rahantekotahdin jatkuvan, sillä vuosien varrella yritys on kerännyt voitonjakokelpoista rahaa yli 42 miljoonaa euroa. Vesa voi todella nauraa matkalla pankkiin, sillä hän on yhtiön omistaja, toimitusjohtaja ja hallituksen ainoa varsinainen jäsen.

Lue myös: Vesa Keskisellä raju perhekriisi – Jane-rakas matkusti ulkomaille!

Vesa on päättänyt uudistaa lähes koko kyläkaupan kesäkuun alkuun mennessä.

– Laajennan ruokapuolesta Suomen suurimman ruokakaupan, ja muokkaamme koko pukeutumisosaston uusiksi. Päätin myös mahdollistaa lapsille sisäleikkipuiston kyläkauppamaisemissa ilmaiseksi. Lapsen vanhemmat saavat pääsylippua vastaavan lahjakortin ravintolapalveluihimme.

Lue myös: Vesa Keskinen ja Jane-vaimo avoimena lapsiarjen keskellä: Intiimielämä merkitään kalenteriin!

Rahalla on syvällisempi merkitys Vesalle kuin monelle muulle. Hän on kerännyt Kyläkaupan kokoelmiin yhden Suomen parhaista markkakokoelmista.

– Olen ansainnut itse joka pennin 5-vuotiaasta lähtien. Minulle raha on ollut ollut siitä lähtien työn määre. Mitä enemmän liimaan hintalappuja, sitä enemmän saan pennejä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »