fbq
Ulkomaat
20.04.2022 10:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram
Madonna
Yökerhossa bilettänyt Madonna kittasi viiniä haarat levällään – huomasitko rohkeista kuvista tämän yksityiskohdan?
Ulkomaat
20.04.2022 10:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram

Popin kuningatar Madonna eli Madonna Louise Veronica Ciccone, 63, räväyttää jälleen uusilla Instagram-kuvillaan. Tähti julkaisi Los Angelesin Sound Nightclubilta läjän otoksia, joissa hän näyttää olevan juhlatunnelmissa.

Ensimmäisessä kuvassa Madonna kaataa ronskisti viiniä lasiinsa jalat levällään. Seuraavissa hän puolestaan poseeraa ystäviensä kanssa aurinkolasit päässään. Päällään tähdellä on tyypilliseen tapaan kasa kaulakoruja, verkkosukkahousut sekä värikäs korsetti.

Käsissä kohuviini

Hollywoodin yöelämä sai vip-alueella rietastelleen Madonnan irrottelemaan roseeviinin kanssa. Tarkkasilmäiset saatavat huomata, että laulajan näpeissä ei koreile mikä tahansa viini, vaan Angelina Jolien ja Brad Pitin kohutun Miraval-merkin puteli.

Tilukset ovat olleet tänä vuonna otsikoissa ex-parin riidan vuoksi. Brad haastoi Angelinan oikeuteen, sillä hän sanoo Angelinan myyneen sen luvatta.

Lue myös: Angelina Jolie myi luvatta entisen kodin - Brad Pitt haastoi oikeuteen

Instagram-kuvat on otettu viime viikonloppuna, sillä Madonna julkaisi klubilta tuolloin myös Tiktok-videon. Videolla tähti tanssii salamavalon loisteessa yökerhon penkeillä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »