fbq
Ulkomaat
20.01.2022 16:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
michelle dockery
Uusi onni puolison kuoleman jälkeen: Downton Abbey -tähti Michelle Dockery, 40, kihloihin!
Ulkomaat
20.01.2022 16:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Downton Abbey -sarjan Mary Crawley’n roolihahmosta tunnettu brittinäyttelijä Michelle Dockery, 40, menetti kihlattunsa joulukuussa 2015. Pr-päällikkönä työskennellyt John Dineen kuoli syöpään vain 34-vuotiaana. Pari ei ehtinyt olla kihloissa kuin vajaan vuoden ennen Johnin menehtymistä.

Rakkaan kuoleman jälkeen Michelle kuvaili haastattelussa kokevansa itsensä nuoreksi leskeksi, vaikka pari ei vihille ehtinytkään.

Uusi onni kohtasi Michelleä kesällä 2019, kun hän tapasi yhteisten ystäviensä kautta uuden kultansa. Michelle ryhtyi seurustelemaan luovana johtajana kykyjenetsintätoimistossa työskentelevän Jasper Waller-Bridgen kanssa. Mies on Michelleä kuusi vuotta nuorempi.

Tuolloin lähipiiristä kerrottiin julkisuuteen, että Jasperin myötä hymy on palannut Michellen kasvoille suuren menetyksen jälkeen.

Nyt rakastavaiset ovat julkistaneet avioaikeensa. Torstaina (20.1.) The Times -lehdessä julkaistiin Michellen ja Jasperin kihlajaisilmoitus, Daily Mail kertoo.

Jasper on Michellen ystävän, Phoebe Waller-Bridgen veli. Phoebe on brittiläinen näyttelijä, televisiotuottaja ja käsikirjoittaja. Hänet tunnetaan parhaiten BBC:n Fleabag-sarjan luojana, pääosan esittäjänä, tuottajana ja käsikirjoittajana. Hän on myös tuottanut ja käsikirjoittanut Killing Eve -sarjaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »