fbq
Ulkomaat
15.08.2022 16:19
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
herttuatar catherine
Törkykuvat leviävät! Somekansa sekosi herttuatar Catherinen rajusta biletyksestä
Ulkomaat
15.08.2022 16:19
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Brittihovin jäsenet on totuttu näkemään julkisuudessa hyvin asiallisina ja hyväkäytöksisinä. Siksipä TikTokissa leviävä kuvakooste herttuatar Catherinen ja puolisonsa, prinssi Williamin seurusteluaikojen bileilloista on herättänyt hurjasti kiinnostusta. Poissa on pönötys ja etikettien noudattaminen!

TikTokiin ladattu videokooste kuninkaallisten biletyksestä on kerännyt miljoonia katselukertoja. Harvinaisiin kuviin on tallentunut Catherinen ja Williamin seurusteluaikojen kosteita illanviettoja ja taksikyytejä.

Kuvissa Catherine, eli Kate Middleton, ja William muun muassa tanssivat villisti tanssilattialla. Heidät on myös ikuistettu yhdessä taksin takapenkillä nauramassa bileillan jälkeen.

Lue myös: Herttuatar Catherine 40 vuotta - tiesitkö näitä faktoja prinssin vaimosta? Oli lätkämimmi ja orkesterihuilisti, jonka heikkouksia ovat punaviini ja toffee

Catherinesta on napattu bailutunnelmissa monta kuvaa, joissa hän näyttää "ihan tavalliselta onnelliselta nuorelta naiselta", kuten videota on kommentoitu.

herttuatar Catherine
Catherine lähdössä yökerhosta kotiin keväällä 2007.

Somekansa ylistää videokoostetta, jonka ansiosta kuninkaalliset on tuotu vähän lähemmäs "tavallisia ihmisiä". Moni somekommentoija kertoo äimistyneensä siitä, kuinka Catherine vaikuttaa olevan kuin kuka tahansa kadun tallaaja.

Lue myös: Cambridgen herttuatar Catherine on ylpeä lapsistaan - George ja Charlotte oppivat äitinsä arvostaman taidon

herttuatar Catherine
Catherine lähdössä yökerhosta kotiin syksyllä 2007.

- Hän on ihan kuin kuka tahansa nuori! yksi kommentoija hehkuttaa.

- He olivat niin hauskoja ja söpöjä ennen, toinen komppaa.

- En koskaan ajatellut, että heillä olisi ollut noin hauskaa, kolmas ihmettelee.

- Miten valokuvauksellinen hän (Catherine) on! Nämä ovat törkyisimmät kuvat hänestä, ja silti hän näyttää ihan jumalattarelta! yksi äimistelee.

herttuatar Catherine
Catherine juhli yökerhossa syntymäpäiviään vuonna 2008. Tässä kuvassa hän on lähdössä bileillan jälleen kohti kotia.

William ja Catherine ryhtyivät seurustelemaan vuonna 2003. Suhde oli välillä tauolla, mutta pari palasi yhteen. Kaksikko kihlautui syksyllä 2010 ja meni naimisiin huhtikuussa 2011. Nykyään Cathrine ja William ovat 40-vuotiaita. Heillä on kolme lasta, prinssi George, 9, prinsessa Charlotte, 7, ja prinssi Louis, 4.