fbq
Ulkomaat
01.02.2022 10:39
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel
Tällaisena et ole kruununprinsessa Victoriaa nähnyt! Pomppii laiturilla
Ulkomaat
01.02.2022 10:39
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Kruununprinsessa Victoria pyrkii parantamaan kansanterveyttä Ruotsissa. Hänen perustamansa Generation Pep -järjestön pyrkimyksenä on edistää etenkin ruotsalaisten lasten terveyttä ja hyvinvointia. Järjestö kampanjoi muun muassa taukoliikunnan puolesta.

Tammikuun viimeisenä päivänä järjestö pisti pystyyn sometempauksen. Somehaasteessa tarkoituksena on pomppia 31 kertaa 31 sekunnin aikana. Kruununprinsessa Victoria ja puolisonsa prinssi Daniel olivat esimerkillisesti mukana tempauksessa.

Kuninkaalliset hyppivät somevideolla riehakkaasti kotinsa Haagan linnan läheisyydestä löytyvällä laiturilla. Kumpikin oli pukeutunut lämpimästi mustiin toppatakkeihin. Näet Victorian ja Danielin pompputuokion Youtube-videolla kohdassa 00:42.

Ruotsalaislehti Svensk Damtidning hehkuttaa nauravaisen kuninkaallisen parivaljakon energisyyttä.

Victoria on aiemminkin näyttänyt esimerkkiä taukoliikuntaan. Esimerkiksi vuonna 2018 hän esiintyi järjestönsä kampanjavideolla, jonka ideana oli pistää liikettä istumatyöläisiin. Videolla Victoria jättää paperihommat sikseen ja lähtee harrastamaan taukoliikuntaa. Hän nousee reippaasti palatsin portaita ylös. Edes tulevan hallitsijan korkokengät eivät hidasta rappusilla kipittämistä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Generation Pep (@gen.pep)