fbq
Ulkomaat
04.01.2022 22:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen
Mari Perankoski
Sulkulomalla Espanjassa! Mari Perankoski ja Jouni Hynynen repivät huumoria kurjasta tilanteestaan
Ulkomaat
04.01.2022 22:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen

Näyttelijä Mari Perankoski ja rokkaripuolisonsa Jouni Hynynen läksivät yhdessä lomareissulle etelän lämpöön joulun alla. Seurueessa on mukana myös pariskunnan hyvä ystävä, rokkikukko A.W. Yrjänä.

Lue myös: Mari Perankoski julkaisi jälleen ratkiriemukkaan kuvan - ilmeilee lentokentällä kahden suomirockin legendan kanssa!

Suomikopla on reissannut aluksi Portugalissa. He ovat muun muassa käyneet katsomassa jättimäistä Cristo Rei -patsasta Almadassa.

Matka on jatkunut Espanjan puolelle. Sekä Mari että Jouni ovat jakaneet lomakuvia Instagramiin.

Retkue on viettänyt aikaa muun muassa Cádizin maakunnassa Andalusiassa sijaitsevassa Jerez de la Fronteran kaupungissa. Yhdessä kuvassa seurueen jäseniä istuskelee kadunvarsipenkillä. Alue näyttää hyvin autiolta, sillä paikallisten koronarajoitusten vuoksi liikkeet ovat kiinni.

- Hiljainen on kylätie, Mari kirjoittaa kuvan ohessa.

Hän on kirjoittanut aihetunnisteeksi "sulkuloma". Mari vitsailee somessa kuulleensa, että joku paikka myisi tapasta pöydän alta.

Kuvista päätellen seurueen matka on sujunut liikunnallisissa merkeissä lämpimässä säässä. Marin lenkkipolun varrelle on osunut jykevä kirkko.

- Lenkkimaisemat kohillaan. Sisätiloihinhan ei minnekään pääse, mutta aurinko hellii. Paitsi eilen pääsi maski päällä messuun, Mari kirjoittaa.

Aihetunnisteiksi hän on lisännyt "itku tuli" ja "sekä kirkkoon että kapakkaan".

Tänään tiistaina (4.1.) julkaistuissa kuvissa Mari ja Jouni ovat ottaneet pyörät alleen. He ovat pyöräilleet Lounais-Espanjassa Cádizin kaupungissa. Jouni poseeraa lomakuvassaan kutrit valtoimenaan ja maski kasvoillaan palmujen katveessa. Hän siteeraa kuvatekstissään Klamydian kappaletta Ookko tehny lenkkiä (pyörällä ilman penkkiä).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JouniHynynen (@jounihynynen)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »