fbq
Ulkomaat
06.06.2022 09:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus
sini ariell
Sini Ariell karisti raskauskilot ilman treeniä - pääsi takaisin mallin mittoihin: "Olkoon miten pinnallista hyvänsä..."
Ulkomaat
06.06.2022 09:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus

Räväkkänä naisena tunnettu Australiassa asuva suomalainen tatuointitaiteilija Sini Ariell Bonds, 40, kärsi yli 16 vuotta lapsettomuudesta ja oli siinä uskossa, ettei koskaan tulisi äidiksi. Yllättäen hän tulikin raskaaksi, ja esikoistyttö syntyi 2017. Toinen lapsi syntyi lokakuussa.

Sini on karistanut raskauskilojaan tänä keväänä tavoitteellisesti.

– Minulla on menossa tehokuuri, että saisin itseni samaan kuntoon kuin ennen raskautta. Vatsani ympärysmitta oli parhaimmillaan 122 senttiä, kun lähtömittani oli 64 senttiä. Keväälle on sovittuna parit mallikuvaukset, joten tavoite ja inspiraatio ovat kovat, Sini kertoi Seiskalle maaliskuussa.

Lue myös: Sini Ariell tehokuurilla: Palaan mallimittoihin

Viikonloppuna Sini ilakoi tavoitteensa saavuttamisesta somessa. Hän mahtuu jälleen vaatteisiinsa, joita käytti ennen raskautta. Sini painoi synnytyslaitoksella 81 kiloa ja hänen vatsansa ympärsmitta oli 114 cm. Nyt Sini painaa 64 kiloa ja hänen vatsansa ympärysmitta on 65 cm. Sinin pituus on 175 cm.

- Tää on varmasti monen mielestä ihan paska postaus, olkoon niin. Mutta tänään on huikea fiilis. Olen vihdoin päässyt takaisin mittoihini 64 kiloon, tarkoittaa että mahdun vihdoin mun vaatteisiin! Ne onkin odottanut kaapissa jo yli puolitoista vuotta, Sini hehkuttaa.

Lue myös: Sini Ariell pakeni evakkoon – ”Jouduimme jättämään kotimme”

Sini kertoo, että hänen painonsa jojoili pahasti synnytyksen jälleen. Sini kertoo päässeensä ylimääräisistä kiloista eroon hiljalleen noudattamalla vähähiilihydraattista ruokavaliota.

- Meillä on syöty luomu kotiruokaa aina, mutta nyt jätin herkut ja napostelut väliin. Oli vaikeeta. Tässä kropassa on paljon sanottu ei:tä, myös ei kuntosalille sekä ei liikunnalle. Olen laiska sen suhteen, ei vaan huvittanut semmoinen puuha. Pelkällä ruokavaliolla ja lapsiarjen pyörittämisellä, huomattavia muutoksia, Sini taustoittaa.

Sini kertoo olleensa myös "puolipaastolla", joka tarkoittaa sitä, että hän söi vain kello 12 ja kello 18 välillä.

- Nyt tunnen olevani taas minä. Olkoon miten pinnallista hyvänsä, niin tämä tuo minulle itselleni hymyn huulille. Elämässä on joskus tärkeää myös keskittyä itseensä ja oman olotilan kohentamiseen. Tuntuu hyvältä kun saa aikaan positiivista muutosta itsessään, Sini summaa.

Sinin päivitykseen on tulvinut paljon kannustavia ja kehuvia kommentteja.

- Ei ole yhtään pinnallista elää noin terveellisesti ja nauttia elämästä samalla - myös niistä tuloksista! Juuri noilla valinnoilla vältetään parhaiten myös sairaudet, voi kun kaikki hoksais tämän, yksi kommentoija summaa.

- Näytät upealta oli kilot mitä tahansa, mutta mikä sen mahtavampaa, kun tunnet myös itse itsesi upeaksi! toinen komppaa.