fbq
Ulkomaat
22.08.2022 12:12
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Nicole Scherzinger

Seksivau! Nicole Scherzinger esittelee paljasta ylävartaloaan tuoreissa mallikuvissa

Ulkomaat
22.08.2022 12:12
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona koko maailman tuntemaksi laulajaksi noussut Nicole Scherzinger, 44, poseeraa tuoreissa mallikuvissa jälleen todella rohkeana.

Los Angelesissa järjestetyissä kuvauksissa Nicolella on yllään musta jakku sekä mustat kimallesortsit. Toisissa otoksissa Nicolella on yllään puolestaan musta toppi sekä kuvioidut tummat housut.

Lue myös: Perheenlisäyksestä haaveileva Nicole Scherzinger loistaa Havaijilla kilpaa auringon kanssa - katso bikinikuvat jumalaisesta laulajasta!

Nicole Scherzinger

Huomiota herättävimmässä kuvassa Nicole on avannut jakkunsa kokonaan ja alta paljastuu hänen paljas ylävartalonsa, mutta rinnat eivät kokonaan tule kuvissa esiin.

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger

Keväällä Nicole hätkähdytti maailmaa, kun hän poseerasi mallikuvissa läpinäkyvässä poolopaidassa ja nahkatakissa. Kuvat paljastivat auliisti laulakaunottaren povea.

Katso lisää: Onko poolopaita koskaan näyttänyt näin rohkealta? Nicole Scherzinger yllättää tuoreissa kuvissa ilman rintaliivejä

Kihlat?

Nicole on seurustellut jo lähes kolme vuotta skotlantilaisen entisen rugbyn pelaajan Thom Evansin, 36, kanssa. Pariskunta ei ole peitellyt rakkauttaan, vaan he ovat olleet avoimesti yhdessä sekä sosiaalisessa mediassa että julkisissa tilaisuuksissa siitä lähtien, kun pariskunta julkisti suhteensa tammikuussa 2020.

Nicole ja Thom tapasivat aikanaan vuonna 2019 julkkisten X Factor -kisassa, jota Nicole tuomaroi.

Lue myös: Nicole Scherzinger myy hervotonta luksuslukaaliaan: hintapyyntö yli 6,7 miljoonaa euroa - katso kuvat!

Heinäkuussa uutisoitiin, että pariskunta olisi mennyt kihloihin, mutta Thom ja Nicole eivät ole vahvistaneet asiaalle julkisesti.

Nicole Scherzinger

Pariskunnan on huhuttu myös haaveilevan perheenlisäyksestä, sillä Nicole on erittäin lapsirakas ja haaveilee tulevansa vielä äidiksi jonain päivänä.

Nicole on aiemmin seurustellut muun muassa F1-maailmanmestari Lewis Hamiltonin ja tennistähti Grigor Dimitrovin kanssa.

Lue myös: Järisyttävä vartalo! Nicole Scherzinger poseeraa tyrmäävänä muodot esillä – bikinikuvat!

Nicole Scherzinger