fbq
Ulkomaat
24.06.2022 23:20
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: All Over Press
samantha fox ja linda olsen
Samantha Fox meni naimisiin - katso kuumat häämatkakuvat
Ulkomaat
24.06.2022 23:20
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: All Over Press

Seksisymboli, malli ja poptähti Samantha Fox, 56, nai viime lauantaina (18.6.) pitkäaikaisen naisystävänsä Linda Olsenin. Pariskunta on ollut yhdessä kuusi vuotta. Kihloihin he menivät vuonna 2020.

Hääjuhlaa vietettiin Essexissä, Isossa-Britanniassa. Hääpaikkana toimi ylellinen King's Oak-hotelli.

Lue myös: Takavuosien povipommi Samantha Fox avautuu seksuaalisesta ahdistelusta – esittää rajuja syytöksiä äskettäin kuolleesta laulajasta!

samantha foxin häät
Samantha Fox saapumassa hääpaikalle

Kumpikin morsiamista oli pukeutunut valkoisiin mekkoihin ja huntuihin.

Lue myös: Kasaritähti Samantha Fox avautui kumppaninsa kuolemasta

Samanthan äiti ja äidin mies saattoivat hänet alttarille, kun taas norjalaistaustaisen Lindan kaksi poikaa toimivat tämän saattajina.

DailyMail kertoo häiden teemana toimineen Euroviisut. Juhlapaikan teemaväri oli vaaleanpunainen. Myös kaasot luottivat vaaleanpunaiseen pukeutumisessaan.

Lue myös: Tässä on takavuosien seksipommin Samantha Foxin kaunis rakas – asuvat eri maissa!

Vastanainut pari lähti häiden jälkeen häämatkalle, josta heidät bongattiin tiistaina (23.6.) kiihkeissä tunnelmissa. Parin häämatkan tarkat yksityiskohdat eivät ole tiedossa. 

samantha fox linda olsen
Tuore aviopari nauttii lomasta ja toisistaan.

Pinkkiin ja vihreään pukeutuneet Sam ja Linda söivät aamupalaa hotellin altaalla ja suutelivat intohimoiset sen reunalla. Pussailun ohessa Samanthalle taisi tulla kuuma, sillä seksisymboli pulahti vaatteet päällään altaaseen.

samantha fox

80-luvulla suosionsa huipulla ollut Samantha muistetaan Touch me -kappaleestaan. Ennen Lindaa Samantha oli 16-vuotta yhdessä managerinsa Myra Strattonin kanssa. Myra menehtyi syöpään vuonna 2015.