fbq
Ulkomaat
24.02.2022 08:15
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kungahuset.se
prinsessa estelle
Ruotsin hovi julkaisi prinsessa Estellestä kauniin 10-vuotiskuvan - näin synttärisankaria juhlittiin
Ulkomaat
24.02.2022 08:15
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kungahuset.se

Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin esikoinen, prinsessa Estelle täytti keskiviikkona (23.2.) kymmenen vuotta. Estelle on äitinsä jälkeen seuraavana kruununperimysjärjestyksessä. Koko nimeltään hän on Estelle Silvia Ewa Mary ja titteliltään Itä-Götanmaan herttuatar.

Lue myös: Prinsessa Estelle täyttää pyöreitä – tällaista on Ruotsin hovin päivänpaisteen elämä: Taviselämyksiä isän kanssa

Hovi julkaisi Estellestä juhlan kunniaksi 10-vuotiskuvan. Siinä Estelle poseeraa kauniisti hymyillen. Hänellä on yllään valkoinen kauluspaita ja valkoinen jakku.

Estelle on myös ikuistettu yhteiskuvaan yhdessä isosisänsä, kuningas Kaarle Kustaan sekä isoäitinsä, kuningatar Silvian kanssa. Kuva on otettu Estellen kotona Hagan linnassa.

kuningatar silvia, kuningas kaarle kustaa, prinsessa Estelle
Kuningatar Silvian jakku oli sävy sävyyn ikkunaverhojen kanssa.

Svensk Damtidning kertoo Estellen heränneen juhlapäiväänsä synttäriyllätyksillä. Hän on saanut perheeltään kakkua ja lahjoja sänkyynsä synttärionnittelulaulun säestyksellä.

Lue lisää: Onnea 10-vuotias Estelle - elämänkuvat todistavat, ken on Ruotsin hovin päivänsäde

Koska synttärit osuivat arkipäivälle, Estelle meni kouluun ja vanhemmat edustustehtävilleen.

Perhe piti kuitenkin Estellelle synttärijuhlat kotona Hagan linnassa iltapäivästä alkaen. Paikalle saapuivat kuningasparin lisäksi Victorian veli, prinssi Carl Philip vaimonsa, prinsessa Sofian kanssa. Ruotsalaislehti otaksuu, että Estellen ja veljensä Oscarin, 5, kanssa leikkimään pääsivät myös pariskunnan lapset, prinssi Alexander, 5, prinssi Gabriel, 4, ja vajaan vuoden ikäinen prinssi Julian.

Hagan linnan edustalla päivystäneet paparazzit bongasivat tiluksilla vaatebrändi Björn Borgin auton. Prinsessa Estelle lienee saanut mieluisan merkkilahjan. Kuninkaan autosta paparazzit bongasivat etupenkillä nököttäneen vaaleanpunaisen matkalaukun, jonka on otaksuttu sisältäneen lahjoja prinsessalle.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »