fbq
Ulkomaat
13.08.2022 09:00
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press
Albert ja Charlene
Ruhtinaspari Albert ja Charlene kuin teinitreffeillä - miten kävi suhdekriisille?
Ulkomaat
13.08.2022 09:00
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press

Monacon ruhtinaspari edusti yhdessä Punaisen ristin gaalassa heinäkuun lopussa. Albert piti kättään hellästi rakkaansa vyötäröllä, ja Charlenekin hymyili puolisonsa vierellä. Charlenen viime vuosi oli hyvin raskas, ja Monacon hovi on ollut huolissaan herttuattaren hyvinvoinnista.

Punaisen ristin gaala Monacossa on merkittävä, sillä sitä pidetään seurapiiritapahtumakauden vuosittaisena päätöksenä. Vain vähän ennen Punaisen ristin gaalaa huomioitiin, että Charlene ei tapahtumaan osallistunut.

Charlene oli valinnut merkkitapahtumaan erityisen arvokkaan, gaalatapahtumien mittakaavassa jopa sivistyneen hillityn Pradan asun. Jäänsinisen puvun lisukkeena oli vain musta clutch-käsilaukku sekä minimalistinen kaulakoru, elegantti rannekoru ja pikkiriikkiset hopeiset korvikset.

Monacon ruhtinaspari Albert ja Charlene
Lämpimämpää asennetta viestivät niin asujen keskustelu kuin parin tapa kosketella toisiaan julkisuudessa. Suhdekriisi on toivottavasti jäämässä taakse.

Albert myös antoi puolisonsa hohtaa, sillä hän oli valinnut tyylikkään mutta vaatimattomamman asun valkoisine housuineen, tummansinisine irtotakkeineen ja punaisine kravatteineen. Tämä käänsi viime kuukausien asetelmaa ja Albertin asennetta, joiden antama vaikutelma on ollut kuin Charlene olisi ollut paikalle väkisin raahattu kaluste.

Merkitystä oli myös ruhtinasparin lämpimällä käytöksellä ja toistensa koskettelulla julkisuudessa, myös kuvaushetkillä.