fbq
Ulkomaat
23.05.2022 15:18
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Hollannin kuningatar Maxima
Rohkeaa! Hollannin kuningatar rikkoi etikettiä läpikuultavalla asulla - rintamus vangitsi katseet
Ulkomaat
23.05.2022 15:18
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Kuninkaallisten naisten on otettava pukeutumisessaan huomioon hovien tiukat protokollat. Liian paljastavat kaula-aukot tai minihameet ovat esimerkkejä asuista, joita kuninkaallisten naisten toivotaan välttävän. 

Kansainvälinen media hätkähti, kun Hollannin kuningatar Maxima, 51, poikkesi viime viikolla (19.5.) kuninkaallisesta linjasta saapumalla laboratoriolaitteita valmistavan tehtaan tutustumiskierrokselle yllättävän seksikkäänä. 

Lue myös: Vastaisku jäykkyydelle! Sauli Niinistö nauratti valtiopäivillä - presidentti varasti huomion Norjan kansallispäivältä

Hollannin kuningatar Maxima
Maxima tunnetaan näyttävästä ja värikkäästä pukeutumisestaan.

Maxima oli valinnut vierailulle suklaanruskean mekon, jonka yläosa oli läpikuultavaa sifonkia. Kuningattaret eivät yleensä esittele alusvaatteitaan, mutta Maxima teki poikkeuksen. Ohut sifonki ei peitellyt kuningattaren povea ja tukevia rintaliivejä. 

Lue myös: Tanskan kuningatar Margareetan unelmien juhlailta - koko päivä huvipuiston kunniavieraana

Hollannin kuningatar Maxima
Maximan sifonkimekko paljasti enemmän kuin kuninkaallisista on totuttu näkemään.

 

Mekko on Maximan lempisuunnittelijan hollantilaisen Jan Taminion mallistosta.

Asu on aiemmin nähty kuningattaren päällä kolme vuotta sitten, kun media kutsuttiin jokakesäiseen kuvaussessioon kuningasperheen palatsin puutarhaan. 

Lue myös: Väkivaltaa ja hyväksikäyttöä! Prinssi Nikolain entisestä koulusta nousi kohu – siniveristen ja miljonäärien opinahjo