fbq
Ulkomaat
10.05.2022 20:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram
Kim Kardashian
Raivo repesi! Kim Kardashian puki toisenkin Marilyn Monroen mekon - ”Hän pilaa kaiken”
Ulkomaat
10.05.2022 20:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram

Toukokuun alussa järjestetyssä Met-gaalassa Kim Kardashian puki punaiselle matolle Marilyn Monroen käyttämän mekon. Viiden miljoonan dollarin luomus oli sama ikoninen muotiluomus, jota Marilyn käytti vuonna 1962 laulaessaan presidentti John F. Kennedylle onnittelulaulun.

Lue myös: Mikä kaunotar! Kim Kardashian puki Marilyn Monroen mekon Met-gaalaan – laihdutti 7 kiloa ja vaalensi kutrinsa

Sittemmin asiasta nousi haloo, sillä asiantuntijat pelkäävät mekon saumojen venyneen Kimin käsittelyn seurauksena. Myös tähden laihdutuskuuri iltapukua varten on herättänyt keskustelua.

Instagram-tilillään Kim paljastaa, että hän puki vielä toisenkin Marilynin mekon ylleen mennessään Met-gaalan jatkoille. Kyseessä oli tällä kertaa vuoden 1962 Golden globe -palkintogaalan mekko. Marilyn otti siinä vastaan Henrietta-palkinnon.

Tummavihreä paljettiluomus mukailee Kimin vartalon muotoja. Hän julkaisi useamman kuvan sekä itsestään että Marilynista samassa mekossa omalle Instagram-tililleen. Kuvat voit katsoa alta olevasta upotuksesta tai täältä.

Lue myös: Kim Kardashianin asuvalinta Met-gaalassa aiheutti kohun: ravitsemus- ja muotiasiantuntijat tyrmäävät

Marilyn Monroe ja Rock Hudson
Marilyn Monroe vihreässä mekossaan, yhdessä Rock Hudsonin kanssa vuonna 1962. Marilyn ei laittanut käsiään olkainten väliin, vaan jätti ne roikkumaan puvun etupuolelle.

Jakaa mielipiteitä

Asuvalinta on poikinut paljon kommentteja julkaisuun. Osa ylistää Kimiä loistavasta lookista, mutta toiset ovat tyrmistyneitä ja suorastaan raivoissaan.

- Olet uskomaton! eräs ylistää.

- Upea, toinen hehkuttaa.

- Älä tee sitä uudestaan, yksi vaatii.

- Hän pilaa kaiken, seuraava pamauttaa vihaisena.

Kim Kardashian
Kimin puolustukseksi mainittakoon, että hän vaihtoi vaalean Marilynin miljoonamekon jäljennökseen punaisen maton jälkeen. Hän ei siis pitänyt alkuperäistä mekkoa illallisella tai tanssiessaan.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »