fbq
Ulkomaat
25.07.2022 16:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
meghan markle, harry
Poliiseille satelee hätäkutsuja prinssi Harryn ja Meghanin kotiin
Ulkomaat
25.07.2022 16:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Brittihovin jättäneet prinssi Harry ja puolisonsa Meghan sekä pariskunnan lapset, Archie, 3, ja Lilibet, 1, asuvat Kaliforniassa. Perheen hulppea kartano sijaitsee Monteciton alueella Santa Barbarassa.

The Sun -lehti uutisoi, että perheen kotiin murtauduttiin tänä keväänä kahdesti vain 12 päivän sisällä. Poliisit saapuivat paikalle kummallakin kertaa murtohälytystehtävää setvimään.

Ensimmäisen kerran poliisit saivat hälytyksen Harryn ja Meghanin kotiin 19. toukokuuta iltapäivällä kello 17.44. Kyseessä oli Harryn ja Meghanin neljäs hääpäivä.

Toisen kerran poliisit hälytettiin paikalle 31. toukokuuta kello 13.21. Samoihin aikoihin Harry ja Meghan lähtivät kotoaan Britanniaan osallistuakseen kuningatar Elisabetin vallassaolon 70-vuotisjuhliin.

Lue myös: Mikä vaivaa, prinssi Harry? Outo välikohtaus Meghan-vaimon kanssa - "Ei ole rakkautta"

Poliisiraporteista selviää, että molemmat hälytystehtävät on kirjattu laittomiksi tunkeutumisiksi sekä omaisuusrikoksiksi.

Kaikkaan Santa Barbaran poliiseille on tullut Harryn ja Meghanin kartanosta kuusi hälytystehtävää 14 viime kuukauden aikana.

Harry ja Meghan muuttivat kartanoonsa kesällä 2020. Lähellä sijaitsee muidenkin julkkisten hyvin yksityisiä koteja. Naapurustossa asuvat muun muassa Oprah Winfrey, Tom Cruise ja Ellen DeGeneres.

Harryn ja Meghanin isoin portein suojelluilta tiluksilta löytyy muun muassa ruusutarha ja teehuone, tenniskenttä ja iso uima-allas. Perheen pienimmille löytyy oma leikkikenttä sekä leikkimökki.

Lue myös: Herttuatar Meghan teki kaikessa hiljaisuudessa muutoksen ulkonäölleen, asiantuntija kommentoi: "Hoikentava vaikutus"

Kartanossa on yhdeksän makuuhuonetta ja liuta kylpyhuoneita. Tiluksilla on myös erillinen vierastalo.

Päärakennuksessa on kirjasto, toimisto, spa-osasto kahdella saunalla, punttisali, pelihuone, elokuvahuone, viinikellari ja viidelle autolle soveltuva autotalli.