fbq
Ulkomaat
16.12.2022 16:33
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Johnny Depp
Oho! Johnny Depp palasi Jack Sparrow’n saappaisiin
Ulkomaat
16.12.2022 16:33
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Johnny Depp, 59, astui yllättäen legendaarisen merirosvohahmonsa kapteeni Jack Sparrow'n saappaisiin.

Roolin uusiminen oli tosin harvinaisen nopea. Hän nimittäin yllätti faninsa sairaiden lasten unelmia toteuttavan Make-A-Wish Foundationin kautta. Omaa Youtube-kanavaa pitävälle Korille, 11, on tehty kaksi sydämensiirtoa, ja hän on parhaillaan palliatiivisessa hoidossa. Kori katsoi Pirates-elokuvat toipuessaan raskaista leikkauksista.

Johnny lähetti pienelle fanilleen videoterveiset Jack Sparrow'n roolihahmossa. Hauskassa videossa Johnny kutsuu "kapteeni Koria" melkoiseksi Youtube-kanavamieheksi, ja lupaa pyytää kaikkia ystäviään seuraamaan häntä.

- Olen sinun ykkösfanisi, kapteeni Kori, Johnny lausuu videolla.

Lue myös: Tällainen oli Johnny Deppin ja Amber Heardin myrkyllinen rakkaustarina - intohimoinen salasuhde muuttui päihdehöyryiseksi sekoiluksi

Ei siinä kuitenkaan vielä kaikki. Johnny lähetti paitsi videoterveiset, myös yllätti Korin Facetime-puhelulla, jossa hän oli jälleen Jackin hahmossa. 

Suloisessa kohtaamisessa Johnny kyselee pienen faninsa kuulumisia, ja tämä on aivan pähkinöinä kertoen voivansa "tosi, tosi hyvin". Johnny myös kehuu Korin hattua, joka on samanmoinen kuin Jack Sparrow'n ikoninen merirosvohattu.

Lue myös: Tiesitkö?! Johnny Depp omistaa maalaiskylän Ranskassa – onko tässä ratkaisu Hollywood-tähden rahapulaan?

Johnny on saanut elämänsä järjestykseen tänä kesänä nähtyjen oikeuskiistojen jälkeen. Amber Heard -oikeuskohujen alettua Johnny menetti lukuisia roolejaan, joihin lukeutui myös Jack Sparrow’n rooli.

Lue myös: Oikeudessa ryvettynyt Johnny Depp saattaa palata ikoniseen rooliinsa: "Hän on uskomaton näyttelijä!"

Johnny itse loukkaantui suuresti siitä, että hänet potkittiin pihalle Pirates-elokuvista.

- Elokuvasarja ei voi jatkua ikuisesti ja tunsin, että hahmot olisivat ansainneet kunnolliset hyvästit, jotta saaga olisi voinut päättyä hyvässä hengessä. Olin suunnitellut jatkavani niin kauan, että olisi aika lopettaa, Johnny kommentoi taannoin asiaa.

Johnny kertoi oikeudessa tuntevansa olonsa petetyksi Disneyn puolelta, sillä antoi niin paljon itsestään yhdelle roolille. Hän kommentoi aiemmin, ettei palaisi Jack Sparrow'n rooliin, vaikka hänelle tarjottaisiin 300 miljoonaa dollaria ja miljoona alpakkaa.

Lue myös: Nähdäänkö potkut saanut Johnny Depp vielä Jack Sparrow'na? Tuottajalta monitulkintaiset kommentit tulevaisuudesta

Pirates
Jack Sparrow on yksi elokuvamaailman tunnetuimmista hahmoista. Johnny nähtiin roolissa valkokankaalla viimeksi vuoden 2017 Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge -elokuvassa.

Johnny Depp on yksi maailman tunnetuimmista näyttelijöistä. Hän nousi kuuluisuuteen eräänlaisena Hollywoodin outolintuna, ja teki taannoin hurjasti yhteistyötä goottiestetiikasta ammentavan ohjaaja Tim Burtonin kanssa. Parivaljakon yhteistyön tuloksiin lukeutuvat esimerkiksi Saksikäsi Edward, Ed Wood, Päätön ratsumies sekä Jali ja suklaatehdas.

Lue myös: Johnny Deppin oikeustaistossa karmea moka – jäikö Amber kiinni valehtelusta? Juristi nolasi itsensä täydellisesti

Johnny Depp
Johnny on yksi maailman tunnetuimmista näyttelijöistä.