fbq
Ulkomaat
03.09.2022 09:00
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Durek ja Märtha Louise
Norjan prinsessa Märtha Louisen yhdysvaltalainen šamaanimies kauppaa huijaustuotteita – Hallitsijapari Harald ja Sonja hiljenevät
Ulkomaat
03.09.2022 09:00
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Norjan prinsessa Märtha Louisen, 50, rakkaussuhde yhdysvaltalaiseen Durek Verrettiin, 47, on aiheuttanut eripuraa prinsessan lähipiirissä.

Šamaanin kyseenalaiset liiketoimet eivät miellytä kaikkia ystäviä. Erityisesti kiistaa on aiheuttanut Durekin kesällä mainostama Spirit Optimizer -uutuustuote, jota šamaani kehottaa käyttämään esimerkiksi koronavirustartunnan hoidossa. Durek on saanut jo kimppuunsa Norjan terveysviranomaiset, jotka ovat todenneet tuotteen huijaukseksi.

Lue myös: Prinsessa Märtha Louisen vakavasti sairas šamaanirakas kieltäytyi hoidoista: "Henget sanoivat..."

Durek Verrett
Durek väittää keksintönsä parantavan vaikeaoireisesta koronastakin.

Esi-isien viisaus kaupan

Šamaanin mukaan tuote on ainutlaatuista henkistä teknologiaa, joka on syntynyt muinaisten kulttuurien ja esi-isien viisaudesta. Spirit Optimizer puhdistaa – näin Durek väittää – ja vahvistaa elimistöä, antaa energiaa ja maadoittaa.

– Spirit Optimizer auttaa sinua olemaan paras versio itsestäsi, Durek kertoo.

Lue myös: Norjan prinsessa Märtha Louisen häistä megatapahtuma? Kohurakas Durek Verrettin lähipiirissä maailmantähtiä

Norjan media on yrittänyt tiedustella hallitsijapari Haraldin ja Sonjan mielipidettä tulevan vävynsä tuotemarkkinoinnista, mutta molemmat ovat väistelleet kysymyksiä ja kieltäytyneet kommentoimasta Durekin liiketoimia.