fbq
Ulkomaat
03.05.2022 19:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Met-gaala
Nicki Minajin antava poviasu, Blake Livelyn kuningatartyyli ja Billie Eilishin unelmaluomus: Seiskan muotipoliisi ratsasi Met-gaalan pukuloiston - katso kuvat!
Ulkomaat
03.05.2022 19:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Tänäkin vuonna Met-gaala tarjoili huippumuotia koko maailmalle, kun kutsuvieraat astelivat New Yorkin Metropolitan Museum of Artin vuotuisen gaalaan.
Yksi illan katseenkiinnittäjistä oli ehdottomasti Kim Kardashian, joka säväytti Marilyn Monroen mekollaan, mutta myös tuomalla näytille koomikkorakkaansa Pete Davidsonin.

Lue myös: Mikä kaunotar! Kim Kardashian puki Marilyn Monroen mekon Met-gaalaan – laihdutti 7 kiloa ja vaalensi kutrinsa

Punaisella matolla oli kuitenkin läjäpäin muita megajulkkisten muotinäytteitä, jotka ansaitsevat huomiota.

Yksi niistä oli tapahtuman rinnakkaisjärjestäjänä toimineen näyttelijä Blake Livelyn asu. Blake loksautti leuat muhkealla Versacen taidonnäytteellä, ja Blake näyttää siinä aivan majesteettiselta. Asu istui mahtavasti pukukoodiin kullattu glamour.

Arvosana: 10-

Blake Lively

Laulaja Billie Eilish pisti viime vuodesta vielä paremmaksi. Tähti sonnustautui tiukkaan korsettiin, ja hänen asunsa on silkkisen ylellinen unelma. Vaikka asu on paljastava, siinä on arvokkuutta. Billien persoona pääsi esiin kaulakorun ja hiustyylin kautta.

Arvosana: 8+

Billie Eilish

Räppäri Nicki Minaj aiheutti puhetta pukuvalinnallaan, sillä hänen yläosansa oli paljastaa hieman liikaakin. Viime vuonna gaalan välistä jättänyt Nicki oli valinnut ylleen Burberryn höyhenluomuksen, jossa oli muhkeutta kerrakseen.

- Ainoa asia, mitä en suunnitellut lookiini on, että rintani pullahtavat ulos, koska he tekivät rintamuksesta liian pienen, räppäri tokaisi ja nauroi.

Musta on varma värivalinta, mutta sanottakoon, että päähine ja iholle liimatut kimalteet eivät kunnioittaneet illan pukukoodia tarpeeksi höyhenistä huolimatta.

Arvosana: 6

Nicki Minaj

Räppäri Cardi B puki päälleen Versacea. Kullanhohtoinen ihanuus on huipputyylikäs, ja suorastaan minimalistinen verrattuna hänen aiemmin Met-gaalassa pukemiinsa asuihin.

Arvosana: 9 1/2

Cardi B

Gigi Hadidin pukema Versacen jättitekele oli illan muotihetki. Asuvalinta jättää sanattomaksi, koska se oli unohtumaton. Kultaisen aikakauden loisto oli tuotu nykypäivään yliampuvan trendikkäällä lookilla.

Arvosana: 10-

Gigi Hadid

Oscar-palkittu näyttelijä Jessica Chastain kunnioitti oivallisesti Met-gaalan pukukoodia. Punainen paljettiluomus yhdessä päähineen kanssa sopi tilaisuuteen kuin nenä päähän, mutta ei ollut illan ehdotonta kärkikastia.

Arvosana: 8

Jessica Chastain

Sarah Jessica Parker otti teeman tosissaan ja pani päähänsä näyttävän hatun. Pinkki toimi mainiosti katseenkiinnittäjänä. Oli iltapukukin muhkea, ja hyvin Sarahin tyylinen.

Arvosana: 7+

Sarah Jessica Parker

Alla vielä muita Met-gaalassa huomioituja asuja.

Lue myös: Tiesitkö? Näitä sääntöjä julkkisten on noudatettava Met-gaalassa: selfiet ja sipulinsyönti kielletty!

Kylie Jenner
Kylie Jennerin häämekkotyyli oli perin mielenkiintoinen.
Kendall Jenner
Kendall Jenner ilmestyi paikalle ilman kulmakarvoja, upeassa Pradan puvussa.
Katy Perry
Katy Perry ihastutti kauniilla Oscar De La Rentan asullaan.
Janelle Monae
Janelle Monaén look kirkui glamouria. Ralph Laurenin iltapuku oli aivan loistava.
Cara Delevigne
Cara Delevigne teki rohkean päätöksen jättää yläosan kokonaan kotiin. Puku on Diorin.