fbq
Ulkomaat
11.08.2022 14:20
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press
Tommy Lee.
Mitä ihmettä? Rock-tähti Tommy Lee läväytti miljoonayleisölle kuvan paljaasta peniksestään – someseuraajilta yksimielinen reaktio
Ulkomaat
11.08.2022 14:20
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press

Monien muiden somekäyttäjien tavoin myös julkisuuden henkilöt koettelevat toisinaan Instagramin julkaisurajoja.

Harvemmin kuitenkaan näkee yhtä härskiä ylilyöntiä kuin mihin amerikkalaisrokkari Tommy Lee on yltänyt.

Lue myös: Tommy Leen huono ilta: Heitettiin ulos hienostoravintolasta - ei suostunut noudattamaan etikettisääntöä!

Mötley Crüen perustajajäsenenä ja rumpalina tunnettu Tommy, 59, läväytti nimittäin torstaina aamupäivällä (11.8.) itsestään julki täysin häpeilemättömän ja sensuroimattoman peniskuvan. Se oli ehtinyt olla jutun kirjoitushetkellä julki jo pitkälti kolmatta tuntia, vaikka yleensä konservatiiviseksi tiedetty Instagram puuttuu nopeasti moisiin räävyttömyyksiin.

Tässä vieä toistaiseksi julki oleva Tommyn Insta-kuva:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tommy Lee (@tommylee)

Yksimielinen reaktio

Kyseisessä otoksessa Tommy Lee poseeraa kasvot lähellä kameraa siten, että yläkulmavinkkeli paljastaa hänen paljasta vartaloaan. Rokkarin sukukalleudet komeilevat kuvan alalaidassa.

Peniskuva ei ole arvatenkaan mennyt ohi rokkarin yli 1,4 miljoonalta Instagram-seuraajalta. Hetkessä yli 20 000 tykkäystä kerännyttä kuvaa on myös kommentoitu pitkälti yli 7 000 kertaa.

Lue myös: Koti on kuin jättimäinen yökerho! Kohurokkari Tommy Leen talo ei käy millään kaupaksi – kuvat!

Yksittäisistä kauhisteluista ja ihasteluista huolimatta kommenttien yleisin sävy on ihmettelevä, kahdesta syystä: toisaalta ihmiset hämmästelevät, miksi ihmeessä maailmantähti julkaisee itsestään moisen kuvan. Toisaalta taas äimistellään, miten ihmeessä Instagram ei ole vielä puuttunut kuvan julkaisuun.

Voi hyvä luoja! Tommyn tyttöystävä ja somejulkkis Brittany Furlan äimistelee.

Miten kauan tämä pysyy julki? Insta-tähti Daniel Mac kysyy itkunauruhymiön kera.

Tommy Leen ja Pamela Andersonin kohusuhde oli kuuma peruna 1990-luvulla.
Tommy Leen ja Pamela Andersonin kohusuhde oli kuuma peruna 1990-luvulla.

Tunnettu seksivideosta

Monessa kohussa marinoituneelle Tommy Leelle paljastelussa ei ole mitään uutta.

Kreikan pääkaupungissa Ateenassa syntynyt Tommy on tullut tunnetuksi rockin pahana poikana, joka nousi 1990-luvun puolivälissä otsikoihin skandaalisuhteestaan Pamela Andersonin kanssa.

Tuolloin julkisuuteen vuoti pariskunnan kotiseksivideo, jonka tiimoilta kaapelikanava HBO teki myös hiljattain ylistetyn tv-sarjan Pam & Tommy. Sarjassa Tommy Leetä näyttelee Sebastian Stan, Pamelaa puolestaan Lily James.

Lue myös: Mikä povipommi! Pamela Andersonin kohutusta seksivideosta tulee tv-sarja: päänäyttelijä on kuin ilmetty Pamela

Brittinäyttelijä Lily James on kuin ilmetty Pamela Anderson HBO:n hittisarjassa Pam & Tommy. Vieressä Tommy Leetä tulkitsemassa romanialaisnäyttelijä Sebastian Stan.
Brittinäyttelijä Lily James on kuin ilmetty Pamela Anderson HBO:n hittisarjassa Pam & Tommy. Vieressä Tommy Leetä tulkitsemassa romanialaisnäyttelijä Sebastian Stan.