fbq
Ulkomaat
10.03.2022 11:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kungahuset.se
prinsessa estelle, prinssi oscar
Mikä seikkailu! Prinsessa Estelle ja prinssi Oscar vierailivat sulkutyömaalla - suojavarusteet kuin Puuha-Petellä
Ulkomaat
10.03.2022 11:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kungahuset.se

Kruununprinsessa Victoria, puolisonsa prinssi Daniel ja pariskunnan lapset, prinsessa Estelle, 10 ja prinssi Oscar, 6, vierailivat keskiviikkona (9.3.) sulkutyömaalla Tukholmassa. Kuninkaallinen perhe tutustui Slussenin sulun uudistustöihin.

Lue myös: Ruotsin kruununprinsessa Victoria vei perheensä hiihtolomalle - matkaa varjostaa Ukrainan sota

Kuninkaalliset vierailijat pukeutuivat työmaakierrokselle asianmukaisiin turvavermeisiin. Lapset saivat ylleen neonpunaiset, heijastimin somistetut huomioliivit ja punaiset kypärät. Vanhemmat käyttivät neonkeltaisia huomioliivejä ja valkoisia kypäriä. Lasten suojavarustukseen kuuluivat myös suojalasit.

Lue myös: Yllätyskäänne: kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel kommentoivat erohuhuja

Estelle, oscar
Estelle ja Oscar seurasivat tarkkaavaisina työmaan väen taustoitusta sulusta.

Estelle ja Oscar osallistuivat tomerina kierrokselle, jossa kuninkaallisille näytettiin uudistustöiden etenemistä. Osa sulusta valmistuu tänä keväänä. Uudistettu sulku nimetään Victorian mukaan. Kyseessä on pitkä kuninkaallinen perinne, sillä ensimmäinen sulku Södermalmin ja Vanhankaupungin välille avattiin jo vuonna 1642. Tuolloin sulku sai kuningatar Kristinan nimen.

Lue myös: Hoviasiantuntija valeuutisoinnista: Victoria ja Daniel julkaisivat kohutiedotteen suojellakseen Estelleä

Estelle, oscar
Estelle ja Oscar katselivat päät takakenossa jättimäistä sulkutilaa.

Uusittuun sulkuun tulee koristekivi, jossa on Victorian nimikirjoitus. Victoria kirjoitti nimensä kiven suunnittelupapereihin samaisella työmaavisiitillä.

Hovi jakoi kuvia kuninkaallisen perheen työmaavierailusta Instagramiin.

Kuvien kommenttikentissä ihastellaan sitä, että kuninkaalliset lapset ovat pääseet edustustehtäviin yhdessä kummankin vanhempansa kanssa. Kommenteissa kehutaan myös lasten upeaa käyttäytymistä edustustilaisuudessa. Muutama kommentoija hehkuttaa sitä, miten kärsivällisesti lapset ovat jaksaneet kuunnella työmaaesittelijän luennointia sulun toimintaperiaatteista.

- Prinssi Oscar ja prinsessa Estelle ovat niin söpöjä. Rakastan sitä, että heitä näkyy Ruotsin kuningasperheen Instagram-tilillä. Hienoa, että lapset ovat päässeet näkemään, miten sulku toimii, yksi kommentoija kehuu.

- Niin hienoa, että lapset ovat mukana ja ovat päässeet näkemään kuinka asiat toimivat. Lapset vaikuttavat todella kiinnostuneilta! toinen kommentoi.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »