fbq
Ulkomaat
08.01.2022 22:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio paljastui sarjamuuttajaksi – näyttelijä haalii luksustaloja
Ulkomaat
08.01.2022 22:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Oscarilla palkittu Leonard DiCaprio, 47, on nopealiikkeinen kiinteistökaupoissaan. Tähti nimittäin osti jälleen uuden talon 8,8 miljoonalla eurolla. Vastahankittu 1930-luvun kartano sijaitsee Beverly Hillsissä. Asuntoa kaupattiin alun perin yhdeksän miljoonan euron hintaan, joten Leo sai tingittyä mukavasti 200 000 euron taskurahat itselleen.

Lue myös: Huvila miljardöörien rannalla! Leonardo DiCaprio yrittää myydä Malibun-taloaan – tällainen Hollywood-tähden sisustus tulee kaupanpäälle

Valkoinen, pelkistetty julkisivu ei ole kovin pröystäilevä, mutta kookas, peräti 465 neliön koti pursuaa tilaa ja ylellisyyksiä. Lukaalissa on viisi makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta. Viimeisen päälle remontoituun taloon on tehty trendikkäitä muutoksia. Esimerkiksi vaaleasta tammilankusta tehdyt kalanruotoparketit ovat huipputyylikkäät.

Näyttelijällä on kiinteistöjä ympäri kotimannerta. Leon omaisuuden arvioidaan olevan noin 230 miljoonaa euroa.

Vuonna 1936 rakennettu talo on ulkoa simppeli mutta sisältä moderni ja näyttävä.
Vuonna 1936 rakennettu talo on ulkoa simppeli mutta sisältä moderni ja näyttävä.

Lue myös: Leonardo DiCaprion kumppanit vaihtuneet tiuhaan – näyttelijähurmurin ja mallikaunottaren suhde herätti vihaa

Kiinteistöjä valkokankaiden tähti ostiskeleekin tiuhaan tahtiin. Viimeksi syyskuussa hän hankki 12,2 miljoonan asunnon himoitulta ranta-alueelta Malibusta. Samalla hän luopui pitkään omistamastaan rantahuvilasta Malibun Carbon Beachilla. Myyntivoittoa tuli parisataatuhatta.

Leolla on uusien hankintojensa lisäksi satavuotias tudor-tyylinen kartano sekä toinen, espanjalaistyylinen asumus Los Felizissä Hollywoodissa.

Lue myös: Jeff Bezosin tyttöystävä haltioitui Leonardo DiCapriosta! Hämmentävä flirttailuvideo leviää – miljardööriltä hurja kuitti: uhkasi työntää leffatähden jyrkänteeltä!

Mainittakoon, että näyttelijämiljonääri omistaa myös huoneistoja New Yorkissa sekä yksityissaaren Belizen rannikolla Keski-Amerikassa.
Tähden vakituinen majapaikka on Birds Streetsin ökyalueella Los Angelesissa. Kolmen rakennuksen kodistaan hänellä on suora näkymä Tyynellemerelle.

Katso sisäkuvat Leonardon uudesta kodista tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »